Jane Iredale Amazing Base Mink 10.5 g.

Om produktet

  • Løs mineralpudder
  • Velegnet til dyb mørk hud
  • 100% naturlige ingredienser
  • God til sensibel hud
  • Giver ensartet dækning
  • Indeholder solbeskyttelse
  • Strålende og silkeblød hud
Spar 24%

Special Price 28900

Normalpris i "butikkerne" 38500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 14,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LØS MINERALPUDDER MED SOLBESKYTTELSE

Amazing Base Mink Loose Mineral Powder SPF20 fra Jane Iredale er en løs mineralpudder, der giver en strålende og silkeblød hud. Mink er en neutral tone, der passer bedst til en dyb mørk hudfarve med en varm undertone. Mineralpudderen er nem at påføre, og den giver en fantastisk ensartet dækning, der ikke behøver genopfriskning. Med Amazing Base får du concealer, pudder, foundation og solbeskyttelse i et produkt.

Amazing Base Mink er 100% naturlig og indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser, hvilket gør den ideel til selv den mest sensible hud. Amazing Base er beriget med ingredienser, der er gode for huden. Alge-ekstrakter beroliger og nærer huden, mens granatæble-ekstrakt beskytter og modvirker solens udtørrende effekt. Jane Iredale-serien er allergivenlig og dermatologisk testet.

FOR EN FLOT OG SILKEBLØD HUD

Ønsker du en fejlfri og silkeblød hud, der ikke skal friskes op i løbet af dagen, er Amazing Base Mink Loose Mineral Powder SPF20 fra Jane Iredale den perfekte pudder til dig. Amazing Base giver dig en fantastisk dækning uden brug af kemiske ingredienser. Din hud efterlades med en silkeblød lethed og et naturligt, velplejet look.

Start ud med at påføre mineralpudderen lidt af gangen, da Amazing Base bygger på princippet ’less is more’. En overraskende lille mængde pudder vil dække de fleste typer rødmen, inklusiv akne og rosacea. Påfør Amazing Base Mink med en kosmetikpensel for normal dækning eller med en svamp for en mere kraftig dækning.

NB! Den lave pris skyldes at farven ikke længere er i sortiment.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale Amazing Base Mink 10.5 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.