Jane Iredale Angle Definer Brush

Om produktet

  • Håndlavet pensel
  • Multifunktionel
  • Nem påføring
  • Let bøjet hoved
  • Naturlige oksehår
19500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MULTIFUNKTIONEL MAKEUPPENSEL

Angle Definer Brush fra Jane Iredale er en håndlavet kvalitetspensel, der med den rette pleje kan bruges i mange år. Penslen har et blødt, fladt og let bøjet hoved, der gør den til det perfekte redskab, når man påfører eyeliner, brynfarve eller øjenskygge samt til at udtone en øjenblyant.

Jane Iredales pensler er lavet af de bedste materialer og indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser. Angle Definer Brush er udviklet til at være så effektiv og skånsom mod huden som muligt, så den kan bruges til selv den mest sarte hud. Penslen er produceret i naturlige oksehår, der giver en nem påføring.

FOR NEM OG ENKEL PÅFØRING

Ønsker du at kunne påføre din makeup med præcision, er Angle Definer Brush fra Jane Iredale det perfekte redskab for dig. Den vinklede pensel sikrer dig, at du nemt kan lægge din makeup med et smukt resultat.

Det er vigtigt at pleje din pensel, så holder den længere. Angle Definer Brush vaskes med flydende sæbe og vand eller med en mild, naturlig hårshampoo hver anden uge. Arbejd efterfølgende lidt balsam ind i hårene for at forebygge udtørring og holde penslen blød. Skyl penslen grundigt med koldt vand, og læg den til tørre i et døgns tid. Din nye pensel bør desuden altid vaskes inden brug.

NB! Den lave pris skyldes at penslen kommer i nyt design.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale Angle Definer Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.