BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Jane Iredale Eye Pencil Black/Brown 1.1 g.

Om produktet

  • Brun øjenblyant
  • Blød, cremet spids
  • Definerer øjnene
  • Præcis påføring
  • 100% naturlig
- 10%

Special Price 8550

Normalpris i "butikkerne" 9500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INTENS MØRKEBRUN ØJENBLYANT

Eye Pencil Black/Brown fra Jane Iredale er en pigmenteret eyeliner-blyant i en intens sortbrun farve. Øjenblyanten har en blød spids, der ikke hiver i den sarte hud omkring øjnene. Den cremede konsistens gør det nemt at anvende øjenblyanten, så man kan påføre den præcist og derved skabe det definerede look, man ønsker.

Jane Iredale Eye Pencil Black/Brown er 100% naturlig og indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser. Eye Pencil Black/Brown er beriget med naturligt candelilla-voks, der giver en jævn og nem applikation af øjenblyanten. Derudover indeholder eyelineren essentielle olier fra macadamia, mango og jojoba, der har en plejende virkning. Naturlige farvepigmenter giver den flotte mørkebrune farve, som er intens og langtidsholdbar.

FOR FLOTTE, DEFINEREDE ØJNE

Ønsker du ekstra markerede øjne, er Eye Pencil Black/Brown fra Jane Iredale den perfekte eyeliner for dig. Den mørke øjenblyant giver dig mulighed for at skabe lige præcis det look, du ønsker - fra naturligt markeret til perfekt udtonet.

Spids din øjenblyant inden brug for en mere præcis påføring. Påfør Eye Pencil Black/Brown langs øjenvippekanten over og under dit øje. Vend derefter eventuelt penslen og udton farven med skumapplikatoren for et smokey-eyes look.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale Eye Pencil Black/Brown 1.1 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.