Jane Iredale GreatShape Contour Kit Warm 3x2.5 g.

Om produktet

  • Contour-kit
  • Fremhæver
  • Definerer
  • Giver glød
  • Varme nuancer
- 10%

Special Price 38700

Normalpris i "butikkerne" 43000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 19,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

CONTOUR-KIT

GreatShape Contour Kit Warm fra Jane Iredale er et contour-kit, der fremhæver dine fortrin. I tre hurtige og superlette trin med contour, blush og highlight kan du skabe et veldefineret look med masser af glød. Warm består af en varm og mat champagne highlighter, en mat fersken blush samt en varm, medium mat brun contour.

Jane Iredale GreatShape Contour Kit består af tre matte nuancer, der har en silkeblød tekstur. De faste farver er derfor nemme at blende sammen, og de lægger sig desuden i et jævnt lag på hudens overflade. Contour kittet bliver leveret i et ‘rose gold’ etui med et spejl, og du kan således nemt have dit kit med på farten eller weekendturen.

FOR ET FULDENDT MAKEUP-LOOK

Ønsker du at skabe et fuldendt makeup-look, er GreatShape Contour Kit fra Jane Iredale et ultimativt musthave for dig. De bløde, matte nuancer lader dig skabe et defineret look med en smuk glød, der holder hele dagen igennem.

Der medfølger en illustreret guide til let påføring, der tager højde for forskellige ansigtsformer. Anvend den matte contour til at skabe et defineret look. Highlighteren anvendes til at lysne og fremhæve, imens blushen giver afsluttende glød.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale GreatShape Contour Kit Warm 3x2.5 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.