Jane Iredale Kabuki Brush

Om produktet

  • Makeup-børste
  • Bløde børstehår
  • Perfekt påføring
  • Effektiv dækning
  • Praktisk størrelse
- 10%

Special Price 34200

Normalpris i "butikkerne" 38000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 17,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BLØD MAKEUP-BØRSTE

Jane Iredale Kabuki Brush er en blød pensel, der er ideel til påføring af løs mineralpudder. Børsten giver en perfekt påføring, og den opsamler desuden mere produkt, hvilket giver en effektiv dækning. Penselhårene hverken fælder eller knækker, og kvaliteten er derfor i top.

Kabuki Brush er lavet af naturon- og taklonhår, der er et alternativ til naturhår. Børsten er udstyret med en stor, afrundet pensel, der giver en god påføring af de løse mineral puddere. Kabuki Brush har desuden et smukt design og en praktisk størrelse, og den er derfor perfekt til at have med på farten eller weekendturen.

FOR EN PERFEKT FINISH

Ønsker du en perfekt påføring af mineral pudder, er Kabuki Brush fra Jane Iredale det ultimative musthave for dig. Den bløde pensel giver et smukt makeup-resultat, og den er desuden skånsom mod din hud.

Anvend Jane Iredale Kabuki Brush til påføring af løs mineral pudder. Børsten er nem at rengøre og tørre efter brug. Det er vigtigt, at du ikke vasker penslen med shampoo, conditioner eller anden form for sæbe, da sæben ødelægger børstens fibre.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale Kabuki Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.