Jane Iredale Liquid Eyeliner Black Brown 6 ml.

Om produktet

  • Flydende eyeliner
  • Sortbrun farve
  • Unik pensel
  • Præcis påføring
  • 100% naturlig
  • Langtidsholdbar
- 10%

Special Price 18450

Normalpris i "butikkerne" 20500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BRUN FLYDENDE EYELINER

Jane Iredale Liquid Eyeliner Black/Brown er en flydende eyeliner i en intens mørkebrun farve, der holder hele dagen igennem. Eyelineren har en specieldesignet tynd pensel med et langt skaft, der gør det nemt at påføre eyelineren præcist, så man kan opnå det definerede look, man ønsker.

Jane Iredale Liquid Eyeliner Black/Brown er 100% naturlig og indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser. Eyelineren er beriget med essentielle olier, der plejer og nærer huden under påføring, så den ikke udtørrer. Derudover indeholder eyelineren rosmarin- og radise-ekstrakt, der har en beskyttende og beroligende virkning samt effektivt lindrer irritation.

FOR SMUKKE, INDRAMMEDE ØJNE

Drømmer du om et defineret look, er Liquid Eyeliner Black/Brown fra Jane Iredale det perfekte valg for dig. Den flydende eyeliner giver dig mulighed for at skabe en tynd, fin linje eller en mere bred linje for ekstra definition.

Ryst Liquid Eyeliner Black/Brown let før brug. Påfør eyelineren med korte strøg langs den øverste og/eller nederste vippekant så tæt på kanten som muligt. Brug din eyeliner alene eller sammen med mascara for et perfekt defineret resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale Liquid Eyeliner Black Brown 6 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.