Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

Jane Iredale Longest Lash Mascara Black Ice 12 g.

Om produktet

  • Dybsort fibermascara
  • Mild og plejende
  • Stor blød børste
  • God til sensitive øjne
  • 100% naturlig
  • Flotte lange vipper
Spar 10%

Special Price 27000

Normalpris i "butikkerne" 30000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 13,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FIBERMASCARA, DER GIVER LANGE FLOTTE VIPPER

Longest Lash Mascara Black Ice fra Jane Iredale er en mild fibermascara, der er designet til at give vipperne et naturligt fyldigt look med masser af længde. Black Ice er en dyb sort farve, der passer til alle. Mascaraen indeholder 50% mere produkt end andre, og den kommer i en blød tube, der giver optimal udnyttelse. Longest Lash Mascara er et must have til enhver makeup-pung.

Longest Lash Mascara Black Ice er baseret på en mild og plejende formel, der er 100% naturlig og ikke indeholder nogen former for irritationsfremkaldende ingredienser. Mascaraen er derfor ideel til personer, der er sensible, eller som tidligere ikke har brugt mascara på grund af overfølsomhed. Longest Lash Mascara indeholder algeekstrakter, der giver naturlig pleje til vipperne, så de ikke udtørrer og knækker, samt naturlige cellulosefibre, der giver ekstra længde og volumen.

FÅ MEST MULIGT UD AF DIN MASCARA

Ønsker du en mascara, der giver lange flotte og fyldige vipper, samtidig med at pleje dem, er Longest Lash Mascara Black Ice fra Jane Iredale den perfekte mascara til dig. Longest Lash Mascara er beriget med havmineraler, der plejer dine øjenvipper, så de kan opnå deres fulde potentiale.

Longest Lash Mascara har en stor blød fiberbørste, der separerer og definerer vipperne og modvirker klumper. Den specialudviklede børste er nem at anvende. Den sikrer en ensartet påføring af mascaraen og trækker samtidig vipperne ud til sin maksimale længde. Da Longest Lash Mascara er en fibermascara, er det muligt at opbygge vipperne lag for lag, indtil du opnår det look, du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale Longest Lash Mascara Black Ice 12 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.