Jane Iredale PureLash Lengthening Mascara Brown 7.g

Om produktet

  • Mørkebrun fibermascara
  • Mild og plejende
  • God til sensitive øjne
  • 100% naturlig
  • Flotte lange vipper
  • Tynd børste
Spar 10%

Special Price 16650

Normalpris i "butikkerne" 18500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 8,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FIBERMASCARA, DER GIVER LANGE FLOTTE VIPPER

PureLash Lengthening Mascara Brown/Black fra Jane Iredale er en mild fibermascara, der giver flotte fyldige vipper med masser af længde. Brown/Black er en smuk mørkebrun farve, der passer til alle. PureLash Lengthening Mascara tilfører masser af længde, definition og styrke til øjenvipperne for et flot glamourøst look.

PureLash Lengthening Mascara Brown/Black er baseret på en mild og plejende formel, der er 100% naturlig og ikke indeholder nogen former for irritationsfremkaldende ingredienser. Mascaraen er derfor ideel til personer, der er sensible, eller som tidligere ikke har brugt mascara på grund af overfølsomhed. PureLash Lengthening Mascara indeholder algeekstrakter, der giver naturlig pleje til vipperne, så de ikke udtørrer og knækker, samt naturlige cellulosefibre, der giver ekstra længde og volumen.

TIL DIG, DER ØNSKER FLOTTE BAMBIØJNE

Ønsker du ekstra lange og fyldige vipper, der ser godt ud hele dagen, er PureLash Lengthening Mascara Brown/Black fra Jane Iredale den perfekte mascara til dig. PureLash Lengthening Mascara er designet til at give naturlig pleje til vipperne, samtidig med at de naturlige fibre giver øget længde og volumen.

PureLash Lengthening Mascara har en tynd og blød fiberbørste, der gør den ekstra nem at påføre. Den specialudviklede børste sikrer en ensartet påføring af mascaraen og trækker samtidig vipperne ud til sin maksimale længde. Da PureLash Lengthening Mascara er en fibermascara, er det muligt at opbygge vipperne lag for lag, indtil du opnår det look, du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale PureLash Lengthening Mascara Brown 7.g

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.