Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Jane Iredale PureLash Mascara Black Onyx

Om produktet

  • Dyb sort mascara
  • Mild og plejende
  • God til sensitive øjne
  • 100% naturlig
  • Tårefast formel
  • Flot voluminøst look
  • Tynd børste
- 10%

Special Price 14850

Normalpris i "butikkerne" 16500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 14,80 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

MILD MASCARA, DER PLEJER VIPPERNE

PureLash Mascara Black Onyx fra Jane Iredale er en mild mascara, der giver flotte fyldige vipper. Black Onyx er en smuk dyb sort farve, der passer til alle. Mascaraen er tårefast, og den sætter sig ikke i flager eller bliver tværet ud i løbet af dagen. PureLash Mascara tilfører masser af volumen, definition og styrke til øjenvipperne for et flot glamourøst look.

PureLash Mascara Black Onyx er baseret på en mild og plejende formel, der er 100% naturlig og ikke indeholder nogen former for irritationsfremkaldende ingredienser. Mascaraen er derfor ideel til personer, der er sensible, eller som tidligere ikke har brugt mascara på grund af overfølsomhed. PureLash Mascara indeholder algeekstrakter, der giver naturlig pleje til vipperne, så de ikke spalter og knækker.

FOR ET FLOT VOLUMINØST LOOK

Ønsker du flotte, fyldige vipper, der ser godt ud hele dagen, er PureLash Mascara Black Onyx fra Jane Iredale den perfekte mascara til dig. PureLash Mascara er designet til at give naturlig pleje til vipperne, så de ikke knækker, og så mascaraen bliver siddende, hvor den skal hele dagen igennem.

PureLash Mascara har en tynd og blød fiberbørste, der gør den ekstra nem at påføre. Den specialudviklede børste sikrer en ensartet påføring af mascaraen. Mascaraen påføres lag for lag, indtil du opnår det ønskede resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale PureLash Mascara Black Onyx

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik