Jane Iredale PurePressed Base Honey Bronze 9.9 g

Om produktet

  • Fast mineralpudder refill
  • Velegnet til mediummørk hud
  • 100% naturlige ingredienser
  • God til sensibel hud
  • Giver ensartet dækning
  • Indeholder solbeskyttelse
  • Strålende og silkeblød hud
Spar 10%

Special Price 28800

Normalpris i "butikkerne" 32000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 14,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FAST MINERALPUDDER REFILL

PurePressed Base Mineral Foundation SPF20 fra Jane Iredale er en fast mineralpudder refill, der giver huden en fin, ensartet og naturlig dækning. Med Purepressed Base får man både foundation, concealer, pudder og solbeskyttelse i ét og samme produkt, så huden forbliver fin dagen igennem. Honey Bronze er en kold tone, der passer bedst til mediummørk hud med en kold eller pink undertone. NB! Husk at købe et Jane Iredale-etui til refillen.

PurePressed Base Honey Bronze er 100% naturlig og indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser, hvilket gør den ideel til selv den mest sensible hud. PurePressed Base er beriget med ingredienser, der er gode for huden. Alge-ekstrakter beroliger og nærer huden, mens granatæble-ekstrakt beskytter og modvirker solens udtørrende effekt. Mineralpudderen indeholder desuden hydreret Silica, der absorberer overskydende fedt og olier fra huden, så huden får et flot semi-mat look. Jane Iredale-serien er allergivenlig og dermatologisk testet.

FOR FLOT OG ENSARTET HUD

Ønsker du et fint og naturligt look, er PurePressed Base Mineral Foundation SPF20 Honey Bronze fra Jane Iredale det helt rigtige valg for dig. Mineralpudderen giver din hud en fejlfri finish med en silkeblød lethed.

Start ud med at påføre mineralpudderen lidt af gangen, da PurePressed Base bygger på princippet ’less is more’. En overraskende lille mængde pudder vil dække de fleste typer rødmen, inklusiv akne og rosacea. Påfør PurePressed Base Honey Bronze med en kosmetikpensel eller svamp for det mest optimale resultat. Mineralpudderen kan anvendes både tør eller våd.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale PurePressed Base Honey Bronze 9.9 g

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.