Jane Iredale Smooth Affair Eye Shadow Petal 3.75 g.

Om produktet

  • Øjenskygge og primer
  • Transparent pink farve
  • Creme-til-pudder
  • Baseret på mineraler
  • 100% naturlig formel
  • Fri for parabener
  • Intens og holdbar
Spar 10%

Special Price 27000

Normalpris i "butikkerne" 30000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 13,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PINK MINERAL-ØJENSKYGGE

Smooth Affair Eye Shadow Petal fra Jane Iredale er en naturlig mineral-øjenskygge i en smuk og let transparent, pink farve. Smooth Affair kan anvendes som øjenskygge eller som primer, inden påføring af en anden øjenskygge. Øjenskyggen primer nemt øjenlåget, så det er nemmere at lægge den efterfølgende øjenskygge, og så den holder længere.

Smooth Affair Eye Shadow Petal er 100% naturlig og indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser. Øjenskyggen er baseret på en helt unik creme-til-pudder konsistens, der gør det muligt at anvende Smooth Affair som øjenskygge og primer. Den innovative formel minimerer fine linjer for et friskt look dagen igennem. Øjenskyggen er beriget med kokosolie og mineraler, der giver en flot og skinnende farve. Smooth Affair er desuden allergivenlig samt dermatologisk testet.

FOR ET SMUKT LOOK

Ønsker du smukke, definerede øjne, er Smooth Affair Eye Shadow Petal fra Jane Iredale det perfekte valg for dig. Den flotte 2-i-1 øjenskygge giver dine øjne en funklende effekt, der holder hele dagen igennem.

Brug Jane Iredale Smooth Affair Eye Shadow sammen med en kosmetikpensel. Påfør lidt øjenskygge ad gange, og ton farven ud, indtil det ønskede resultat opnås. Øjenskyggen kan også med fordel anvendes som primer under en anden øjenskygge for en mere intens og holdbar farve.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale Smooth Affair Eye Shadow Petal 3.75 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.