Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Jane Iredale The Handi

Om produktet

  • Pensel af syntetiske fibre
  • Perfekt til PurePressed Base
  • Sikrer en perfekt påføring
  • Er skånsom mod huden
  • Plejes med ansigtsrens
- 10%

Special Price 38700

Normalpris i "butikkerne" 43000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 38,70 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

DEN PERFEKTE PENSEL TIL FASTE MINERALPUDDERE

The Handi fra Jane Iredale er en håndlavet kvalitetsbørste, der med den rette pleje kan bruges i mange år. The Handi er en børste med lange, bløde børstehår, der er bundet med en flad top. Børstens facon er særligt god at anvende til påføring af faste puddere, bronzere og foundations.

Jane Iredale’s pensler er lavet af de bedste naturlige materialer og indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser. The Handi er udviklet til at være så effektiv og skånsom mod huden som muligt, så den kan bruges til selv den mest sensible hud. The Handi er bundet af ultrabløde naturon- og taklonfibre, der opsamler mere produkt for at sikre en nem, jævn og perfekt påføring og dækning. Børstens fibre er i den fineste kvalitet, der hverken fælder eller knækker.

FOR ET OPTIMALT RESULTAT

En god pensel er vigtig for at opnå en flot makeup, og her er The Handi fra Jane Iredale det perfekte redskab til et optimalt resultat. Børsten giver dig en perfekt påføring af din Jane Iredale-makeup, og den sikrer dig et jævn resultat, så din hud ser flot og fejlfri ud hele dagen igennem.

Det er vigtigt at pleje din pensel, så holder den længere. The Handi vaskes med din almindelige ansigtsrens og vand eller med et mildt renseprodukt. Skyl penslen grundigt med koldt vand og læg den til tørre i et døgns tid. Din nye pensel bør desuden altid vaskes inden brug.

Det er vigtigt, at du ikke vasker penslen med shampoo, conditioner eller anden form for sæbe, da sæben ødelægger børstens fibre.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale The Handi

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik