Gratis levering på køb over 199 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Jane Iredale The Retractable Handi

Om produktet

  • Kompakt pensel
  • Perfekt til PurePressed Base
  • Sikrer en jævn påføring
  • Er skånsom mod huden
  • Nyt rosaguld design
  • Plejes med mild ansigtsrens
  • Kan tages med overalt
- 10%

Special Price 41850

Normalpris i "butikkerne" 46500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 20,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DEN PERFEKTE PENSEL TIL FASTE MINERALPUDDERE

The Retractable Handi fra Jane Iredale er en håndlavet kvalitetsbørste, der med den rette pleje kan bruges i mange år. The Retractable Handi er håndbundet af ultrabløde hår, der sikrer en perfekt påføring af PurePressed Base mineralpudder. The Retractable Handi kommer i et nyt smukt design med et elegant rosaguld etui, der beskytter kosmetikpenslen i håndtasken, så du kan have den med overalt.

Jane Iredale’s pensler er lavet af de bedste naturlige materialer og indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser. The Retractable Handi er det ideelle redskab til de faste mineralpuddere, og kosmetikbørsten er udviklet til at være så effektiv og skånsom mod huden som muligt, så den kan bruges til selv den mest sensible hud.

FOR ET OPTIMALT RESULTAT

En god pensel er vigtig for at opnå en flot makeup, og her er The Retractable Handi fra Jane Iredale det perfekte redskab til et optimalt resultat. Børsten giver dig en perfekt påføring af din Jane Iredale-makeup, og den sikrer dig et jævn resultat, så din hud ser flot ud hele dagen igennem.

Det er vigtigt at pleje din pensel, så holder den længere. The Retractable Handi vaskes med din almindelige ansigtsrens og vand eller med et mildt renseprodukt. Skyl penslen grundigt med koldt vand og læg den til tørre i et døgns tid. Din nye pensel bør desuden altid vaskes inden brug.

Det er vigtigt, at du ikke vasker penslen med shampoo, conditioner eller anden form for sæbe, da sæben ødelægger børstens fibre.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale The Retractable Handi

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.