Jane Iredale Zap&Hide Blemish Concealer Z1 6 g.

Om produktet

  • Plejende concealer
  • Velegnet til lyse hudtoner
  • Lindrende og beskyttende effekt
  • Metal-applikator
  • 100% naturlige ingredienser
Spar 10%

Special Price 24750

Normalpris i "butikkerne" 27500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 12,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Plejende concealer

Zap&Hide Blemish Concealer Z1 fra Jane Iredale er en cremet, dækkende concealer med en lindrende og beskyttende effekt på huden. Concealeren er meget pigmenteret og dækker rødme og uren hud. Denne concealer har en lys farve og er velegnet til lyse hudtoner.

Jane Iredale Zap&Hide Blemish Concealer indeholder 100% naturlige ingredienser, der gør concealeren anvendelig til selv den mest sarte hud. Den dækkende concealer er udstyrret med en hygiejnisk metal-applikator og giver en glansfuld og frisk finish, der holder hele dagen. Zap&Hide Blemish Concealer heler og bekæmper acnebakterier via antiseptiske og antiinflammatoriske planteekstrakter. Concealeren er formuleret til at virke lindrende mod udbrud og rensende mod huden. Concealeren er ét makeup- og hudplejeprodukt, hvorfor concealeren ikke blot giver en høj dækkeevne og en ensartet hud, men også en sundere hud i kontrol. Jane Iredale-serien er cruelty-free, miljøvenlig og allergivenlig.

Nærende og dækkende concealer, der holder hele dagen igennem

Drømmer du om en sund og ensartet hud, der ikke skal friskes op i løbet af dagen, er Zap&Hide Blemish Concealer fra Jane Iredale det rette valg for dig. Concealeren giver dig en let, men pigmenteret dækning uden brug af unødvendige og skadelige tilsætningsstoffer.

Påfør Zap&Hide Blemish Concealer direkte på huden og ton farven ud med fingerspidserne. Brug ikke concealeren i øjenomgivelserne, da concealeren fungerer udtørrende, fordi den er udviklet til behandling af uren hud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale Zap&Hide Blemish Concealer Z1 6 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.