MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

JJDK Bordspejl

Om produktet

  • Dobbeltsidet bordspejl
  • 1 og 5 x forstørrelse
  • Kan hænge i krog
  • Sort gummioverflade
  • Diameter: 14 cm.
- 10%

Special Price 8995

Normalpris i "butikkerne" 9995

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Dobbeltsidet bordspejl

Bordspejl fra JJDK er et cirkelformet, dobbeltsidet spejl, der er idéelt til at have stående på bordet. Spejlet kommer med 1 og 5 x forstørrelse og kan udover at stå på horisontale overflader også holdes i hånden, foldes sammen eller hænges op i foden, der er udformet som en krog. Spejlet har diskret logoet ”JJDK” påtrykt på kanten af rammen, som garant for dansk design i høj kvalitet.

JJDKs Bordspejl kommer i et tidløst design med en praktisk og bevægelig fod, der kan justeres, så vinklen kommer til at passe perfekt til netop dig. Bordspejlet har en sort, gummioverflade, så spejlet vil stå skridsikkert eller ligge godt i hånden. Det funktionelle spejl har to forskellige spejle: et standardspejl og ét med 5 x forstørrelse, der giver mulighed for at gå i detaljer og give din makeup en perfekt finish. Desuden måler spejlet 14 cm. i diameter og 1 cm. i bredden.

for et spejl med flere muligheder

Ønsker du et praktisk spejl, der giver dig mulighed for at se selv de mindste detaljer, er Bordspejl fra JJDK det rette valg for dig. Med det cirkelformede spejl har du mulighed for at korrigere de mindste skønhedsfejl ved at skifte mellem spejlets to sider og forskellige anvendelsesmuligheder.

Brug Bordspejlet enten ved at hænge det op, placere det på en horisontal overflade, som håndspejl eller tag det med i tasken, når du er på farten.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand JJDK
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: JJDK Bordspejl

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik