JJDK Dagmar Makeuptaske Leopard

Om produktet

  • Makeuptaske med hank og krog
  • Tre store lommer
  • Dansk design og kvalitet
  • 29cm. x 20cm. x 10cm.
  • Elegant og praktisk
Spar 40%

Special Price 25500

Normalpris i "butikkerne" 42500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 12,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Makeuptaske MED HANK OG KROG

Dagmar Makeuptaske Leopard fra JJDK er en funktionel kosmetiktaske i et moderne og unikt design. Makeuptasken er praktisk med plads og rum til skønhedsprodukter og toiletsager, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Dagmar Makeuptaske kommer i leopard-print og med bærevenlig, sort hank, der gør den let at medbringe. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet.

JJDKs Dagmar Makeuptaske har et iøjnefaldende og friskt udtryk med leopard-print i et slidstærkt materiale. Den funktionelle og smarte makeuptaske er udstyret med krog og tre store, indvendige lynlås-lommer, hvoraf to af dem er af et gennemsigtigt materiale, der gør det muligt hurtigt at overskue toilet- og skønhedsartikler igennem. Målene på kosmetiktasken er 29cm. x 20cm. x 10cm.

REJS SMART OG OVERSKUELIGT

Ønsker du nemt at kunne organisere, medbringe og overskue din toilettaske, er Dagmar Makeuptaske Leoprad fra JJDK det rette valg for dig. Med den fine kosmetiktaske har du plads til dine favoritprodukter i en moderne og praktisk kosmetiktaske, der er let at medbringe og hænge op.

Fyld Dagmar Makeuptaske op med alle dine yndlings skønhedsartikler, placér dem ud i toilettaskens smarte lommer for at få et bedre overblik, og du er klar til din rejse. Makeuptasken kan rengøres med en fugtig klud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand JJDK
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: JJDK Dagmar Makeuptaske Leopard

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.