JJDK Dagmar Toilettaske Dame Leopard

Om produktet

  • Toilettaske med leopard-print
  • Praktisk og rummelig
  • Dansk design og kvalitet
  • 30cm. x 27cm. x 12cm.
  • Elegant og stilsikker
Spar 40%

Special Price 19800

Normalpris i "butikkerne" 33000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Toilettaske med leopard-print

Dagmar Toilettaske Dame Leopard fra JJDK er en stor dame-toilettaske i et elegant og moderne design. Toilettasken er praktisk med plads og rum til hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Dagmar Toilettaske kommer i leopard-print og med en bærevenlig hank, der gør den let at medbringe. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden, som garant for dansk design i høj kvalitet.

JJDKs Dagmar Toilettaske har et unikt udtryk med et slidstærkt materiale. Den funktionelle og smarte toilettaske er udstyret med seks indvendige lommer med elastikkant. Målene på toilettasken er 30cm. x 27cm. x 12cm. Toilettaskens praktiske materiale sikrer, at dine skønhedsartikler ikke løber ud i kufferten på rejsen.

STILSIKKER PÅ REJSEN

Ønsker du let at kunne fortsætte dine vante hud- og hårplejerutiner på rejsen, er Dagmar Toilettaske Dame Leopard fra JJDK det rette valg for dig. Med den fine toilettaske har du plads til dine favoritter i en trendy, stilsikker og praktisk toilettaske, der er let at have med i kufferten.

Fyld Dagmar Toilettaske op med alle dine yndlingsprodukter, placér dem eventuelt ud i toilettaskens smarte lommer for at få et bedre overblik og du vil være klar til din rejse. Toilettasken kan rengøres med en fugtig klud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand JJDK
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: JJDK Dagmar Toilettaske Dame Leopard

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.