JJDK Ella Makeuptaske

Om produktet

  • Makeuptaske med indbygget spejl
  • Sort/hvid-mønstret
  • Dansk design og kvalitet
  • 23cm. x 14cm. x 6cm.
  • Praktisk og rummelig
Spar 40%

Special Price 18000

Normalpris i "butikkerne" 30000

Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Makeuptaske med indbygget spejl

Ella Makeuptaske fra JJDK er en funktionel makeuptaske i et moderne og unikt design. Makeuptasken er praktisk med plads og rum til skønhedsprodukter og toiletsager, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Ella Toilettaske kommer i sort/hvid-mønstret print og med indbygget spejl - perfekt til at genopfriske makeuppen i løbet af dagen. Makeuptasken har logoet ”JJDK” på forsiden, der er garant for dansk design i høj kvalitet.

JJDKs Ella Toilettaske har et chikt og feminint udtryk med et slidstærkt materiale. Den funktionelle makeuptaske består af to rum med lynlås-lukning og en skjult trykknap-lukning til hele tasken. Makeuptasken har en fold-ud-funktion, hvor man finder det indbyggede spejl. Målene på makeuptaske er 23cm. x 14cm. x 6cm.

For en stilsikker opbevaring af makeuppen

Ønsker du nemt at kunne medbringe og organisere din makeuptaske, er Ella Makeuptaske det rette valg for dig. Med den fine kosmetiktaske har du plads til dine favoritter i en stilsikker og praktisk toilettaske, der er let at have med på farten eller stående på badeværelset.

Fyld Ella Makeuptaske op med dine skønhedsartikler, placér dem i kosmetiktaskes smarte lommer for at få et bedre overblik. Toilettasken rengøres nemt med en fugtig klud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand JJDK
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: JJDK Ella Makeuptaske

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.