JJDK Peonia Stor Makeuptaske

Om produktet

  • Pink makeuptaske
  • Praktisk og rummelig
  • Dansk design og kvalitet
  • 25cm. x 16cm. x 14,5cm.
  • Unik og feminin
Spar 40%

Special Price 13800

Normalpris i "butikkerne" 23000

Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Pink, barokmønstret Makeuptaske

Peonia Stor Makeuptaske fra JJDK er en moderne kosmetiktaske i et friskt og unikt design. Kosmetiktasken er rummelig med god plads til toiletsager og kosmetikartikler, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Peonia Makeuptaske kommer i en flot pink farve med barokmønster og har en slidstærk, guld-farvet lynlås. Makeuptasken har logoet ”JJDK” på forsiden af tasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet.

JJDKs Peonia Makeuptaske har et feminint og chikt udtryk med sine stærke farver og unikke form. Den funktionelle makeuptaske er udstyret med en indvendig lomme og kommer i et slidstærkt materiale, der kan rengøres på både inder- og yderside. Materialet er fleksibelt, hvilket gør, at kosmetiktasken er lettere at få plads til i tasken. Målene på makeuptasken er 25cm. x 16cm. x 14,5cm.

SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN MED pink OG print

Ønsker du let og enkelt at kunne fortsætte dine vante hår- og hudplejerutiner på rejsen, er Peonia Stor Makeuptaske fra JJDK det rette valg for dig. Med den fine makeuptaske har du plads til dine favorit-produkter i en smart toilettaske, der holder i mange år.

Fyld Peonia Makeuptaske op med alle dine yndlings produkter. Placér dem let ud i toilettaskens lommer for bedre at kunne få overblik, og du vil være klar til din rejse. Kosmetiktasken rengøres nemt med en fugtig klud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand JJDK
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: JJDK Peonia Stor Makeuptaske

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.