JJDK Vigga Stor Makeuptaske Hawaii Print

Om produktet

  • Makeuptaske med Hawaii-print
  • Praktisk og rummelig
  • Dansk design og kvalitet
  • 24cm. x 15cm. x 11cm.
  • Sommerlig og fin
Spar 40%

Special Price 14100

Normalpris i "butikkerne" 23500

På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 7,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Makeuptaske med hawaii-print

Vigga Stor Makeuptaske Hawaii Print fra JJDK er en moderne kosmetiktaske i et blomstret og sommerligt design. Kosmetiktasken er rummelig med god plads til diverse hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Vigga Stor Makeuptaske kommer i Hawaii-printet nylon-materiale, der let leder tankerne hen mod sol og ferie. Makeuptasken har logoet ”JJDK” på indersiden af tasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet.

JJDKs Vigga Stor Makeuptaske har et unikt og chikt udtryk med et skinnende, pink for og en slidstærk lynlås i guldfarve. Den funktionelle makeuptaske er udstyret med seks, små, indvendige lommer med elastikkant og en guld-farvet lynlås-lukning. Målene på makeuptasken er 24cm. x 15cm. x 11cm. Materialet er fleksibelt, hvilket gør, at kosmetiktasken er lettere at få plads til i tasken.

SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN MED PRINT OG FARVER

Ønsker du let og enkelt at kunne fortsætte dine vante hud- og hårplejerutiner på rejsen, er Vigga Stor Makeuptaske Hawaii Print fra JJDK det rette valg for dig. Med den fine makeuptaske, har du plads til dine favorit-produkter i en frisk og smart toilettaske, der holder i mange år.

Fyld Vigga Makeuptaske op med alle dine yndlings produkter, placér dem eventuelt ud i toilettaskens lommer for bedre at kunne få overblik og du vil være klar til din rejse. Kosmetiktasken rengøres nemt med en fugtig klud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand JJDK
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: JJDK Vigga Stor Makeuptaske Hawaii Print

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.