Kendall Jenner Runway Series Pro Curl Tong

Om produktet

  • Eksklusivt krøllejern
  • Med praktisk klips
  • Ionisk plade med guldbelægning
  • Temperatur op til 220°C
  • Hurtig opvarmningstid
  • 2,4 m. drejeledning
  • Med sleep mode
  • For langtidsholdbar styling
Spar 10%

Special Price 80900

Normalpris i "butikkerne" 89900

(Fra 76415 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 40,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Eksklusivt krøllejern

Runway Series RS Pro Curl fra Kendall Jenner er et eksklusivt krøllejern, der krøller håret hurtigt og nemt. Krøllejernet laver smukke og glansfulde krøller, der holder længe. Håret efterlades med en silkeblød og velplejet finish. Håret bliver hverken statisk eller kruset, men smukt glansfuldt og farvefuldt. Krøllejernet har en ultrakort opvarmningstid og har en ideel varme til at style håret. Runway Series RS Pro Curl er velegnet til alle hårtyper og længder.

Runway Series RS Pro Curl har et moderne og elegant design i hvide og kobber farver. Runde kanter, en praktisk klips og en kold tip forenden gør stylingen problemfri samt hurtig og nem. En varmesensor og en super glat ionisk plade med guldbelægning sørger for en jævn og konstant varmefordeling. Krøllejernethar en digital LED skærm, der viser stylerens temperatur. Det opvarmer op til 220°C. Infrarød energi sikrer super hurtig styling, mens negative ioner sørger for, at stylingen er langtidsholdbar. Krøllejernet har en indbygget sleep mode funktion, der sørger for, at krøllejernet automatisk slukker efter en time uden brug. Runway Series RS Pro Curl er udstyret med en 2,4 meter drejeledning.

For smukke og glansfulde krøller

Drømmer du om smukke og skinnende krøller, der udstråler et professionelt resultat, er Runway Series RS Pro Curl fra Kendall Jenner det perfekte stylingredskab for dig. Den eksklusive krøllejern gør det nemt og hurtigt for dig at skabe flotte og elegante krøller.

Anvend Kendall Jenner Runway Series RS Pro Curl i tørt hår. Krøllejernet begynder at bippe, når det er klar til brug. Tag en hårlok på ca. 2 cm., og sno den om krøllejernet jævnt fordelt mellem klemmen og spolen. For det bedste resultat krølles lokken op fra hårbunden af. Lad den sidde i kort tid, inden du ruller den ud igen. Gentag dette med resten af håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kendall Jenner
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kendall Jenner Runway Series Pro Curl Tong

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.