Kendall Jenner Runway Series Pro Iron Styler

Om produktet

  • Eksklusivt glattejern
  • Glatter og krøller nemt
  • Ioniske plader med guldbelægning
  • Temperatur op til 230°C
  • Hurtig opvarmningstid
  • 2,4 m. drejeledning
  • For langtidsholdbar styling
  • Slukker automatisk efter 1 time
Spar 10%

Special Price 80900

Normalpris i "butikkerne" 89900

(Fra 76415 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 40,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Eksklusivt glattejern

Runway Series RS Pro Iron fra Kendall Jenner er et eksklusivt glattejern, der glatter og krøller håret hurtigt og nemt. Håret efterlades glattere, blødere og sundere end nogensinde før. Håret bliver hverken statisk eller kruset, men smukt glansfuldt og farvefuldt, og stylingen holder hele dagen igennem. Styleren har en ultrakort opvarmningstid og har en ideel varme til at style håret. Runway Series RS Pro Iron er velegnet til alle hårtyper og længder.

Runway Series RS Pro Iron har et moderne og elegant design i hvide og kobber farver og med runde kanter, der gør stylingen problemfri samt hurtig og nem. En varmesensor og super glatte ioniske plader med guldbelægning sørger for en jævn og konstant varmefordeling. Glattejernet har en digital LED skærm, der viser stylerens temperatur. Det opvarmer op til 230°C. Infrarød energi sikrer super hurtig styling, mens negative ioner sørger for, at stylingen er langtidsholdbar. Runway Series RS Pro Iron er udstyret med en 2,4 meter drejeledning.

For nem og hurtig styling

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne glatte eller krølle dit hår, er Runway Series RS Pro Iron Kendall Jenner fra lige noget for dig. Det eksklusive glattejern sikrer dig på ingen tid blødere og mere glansfuldt hår uden krus. Få ultra-glat eller skab store voluminøse krøller, der holder i flere dage.

Tænd for dit Kendall Jenner Runway Series RS Pro Iron. Når glattejernet begynder at bippe, er det klar til brug. Ønsker du at glatte håret, placér da styleren ved rødderne i tørt hår, og før jernet ud i længderne. For at krølle håret placeres spidsen af en hårlok på glattejernet og krølles op.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kendall Jenner
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kendall Jenner Runway Series Pro Iron Styler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.