Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Kendall Jenner Runway Series Pro Round Brush

Om produktet

  • Stor rundbørste
  • Udreder håret nemt
  • Kan tilføre volumen og lave krøller
  • Glansgivende effekt
  • Antistatisk og anti-krus resultat
  • Renser og virker antibakteriel
  • Elegant design
- 28%

Special Price 17900

Normalpris i "butikkerne" 24900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 17,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Stor rundbørste

Runway Series RS Pro Round Brush fra Kendall Jenner er en stor og rund hårbørste, der nemt udreder håret og er perfekt som stylingsredskab. Børstens runde form gør det muligt at tilføre volumen og skabe smukke, glansfulde krøller og bølger. Børsten renser håret og har en antibakteriel virkning. Håret efterlades med en silkeblød og velplejet finish. Håret bliver hverken statisk eller kruset, men får en langtidsholdbar glans.

Runway Series RS Pro Round Brush har et moderne og elegant design i hvide og kobber farver. Børstens børstehår sikrer en skånsom og behagelig udredning af håret, og de har en bølgeform, der naturligt griber fat på håret. Børstehårene er belagt med kobber, der forbedrer hårets tilstand og glans, ligesom det sikrer et antistatisk og krus-frit resultat. Belægningen absorberer og udstråler den påførte varme, der gør det muligt at varmestyle håret, samtidig med at det øger tørre- og stylingstid. Børsten er udstyret med et behageligt håndtag, der afbalancerer børsten og gør den ekstra nem at arbejde med.

For nem styling og krølning

Ønsker du nemt at kunne style og krølle dit hår, er Runway Series RS Pro Round Brush fra Kendall Jenner det perfekte valg for dig. Den store rundbørste gør det muligt at tilføre volumen i dit hår, uden det bliver kruset eller statisk.

Arbejd Kendall Jenner Runway Series RS Pro Round Brush igennem håret med lette børstestrøg. Start ved spidserne og slut ved hårbunden for at beskytte håret mod at knække. Ved skabning af krøller og bølger bruges en hårtørrer, mens børsten kører igennem håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kendall Jenner
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kendall Jenner Runway Series Pro Round Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik