Kevin Murphy Autumn Angel 250 ml.

Om produktet

  • Farveopfriskende effektfarve
  • Genopfrisker hårfarven
  • Fri for parabener, sulfat og skadelige stoffer
  • Plejer og blødgør
  • Giver håret fornyet glød
21600
(Fra 15120 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 10,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVEOPFRISKENDE EFFEKTFARVE

Kevin Murphy Autumn Angel er en farvebevarende hårcreme, der efterlader håret med et smukt abrikosfarvet look. Denne effektfarve fra Kevin Murphy er velegnet til blondt eller lysnet hår, der ønsker at få en naturlig abrikos/rose farve.

Kevin Murphy Autumn Angel er beriget med en formel, der indeholder farvede pigmenter, hvilket gør det muligt at eksperimentere med forskellige nuancer, da farven kun holder nogle få hårvaske. Derudover er farven rig på nærende og plejende ekstrakter samt olie, hvilket tilfører fugt og pleje til håret og efterlader håret med et velplejet look. Kevin Murphys emballager er desuden produceret af 100% genbrugsplast, og farven er fri for parabener, sulfater samt skadelige stoffer.

FOR EN GENOPFRISKET HÅRFARVE

Ønsker du at friske din hårfarve op, er Kevin Murphy Autumn Angel det perfekte valg for dig. Den effektive hårfarve nærer samt intensiverer din hårfarve, så håret får fornyet liv samt efterlader dit hår med en glansfuld finish.

Vask dit hår med shampoo, inden brug af Kevin Murphy Autumn Angel. Påfør derefter farvebomben i det nyvaskede fugtige hår. Lad derefter farven virke i 3-5 minutter og skyl derefter grundigt ud. OBS. Husk at farve resultatet afhænger af farve grundlaget. Vi anbefaler derfor, at du tester farven på en tot hår, inden du bruger den i hele håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Autumn Angel 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.