Kevin Murphy Body Mass 100 ml.

Om produktet

  • Leave-in lotion
  • Til udtyndende hår
  • Volumengivende
  • Blødgør håret
  • Fri for parabener
22800
(Fra 15960 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 11,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOLUMENGIVENDE LEAVE-IN LOTION

Kevin Murphy Body Mass er en leave-in lotion på sprayform, der er særligt udviklet til fint og udtyndende hår. Lotionen går aktivt ind og arbejder med både hovedbunden og hårstråene, så man opnår en øjeblikkelig effekt af tykkere, mere fyldigt hår.

Body Mass er beriget med ekstrakt fra persille, der sørger for øget blodcirkulation i hovedbunden. Den øgede blodcirkulation er medvirkende til at stimulere hårvæksten og styrke håret. Lotionen indeholder yderligere Oleanolsyre fra Hemsleya Root og Biotinyl samt Vitamin H, der ligeledes styrker håret og forbedrer microcirkulationen i hovedbunden. Kevin Murphys emballager er desuden produceret af 100% genbrugsplast, og Body Mass er økologisk samt fri for parabener og sulfat.

FOR FYLDIGT HÅR

Drømmer du om fyldige og stærke lokker, er Body Mass fra Kevin Murphy det perfekte valg for dig. Den plejende leave-in treatment stimulerer hårvæksten samt giver masser af volumen og blødhed til dit hår.

Påfør en passende mængde Kevin Murphy Body Mass tørt eller fugtigt hår. Spray jævnt i hele håret dog med fokus på hårrødder og hovedbunden. Skal ikke skylles ud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Body Mass 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.