Kevin Murphy Hårkur

Kevin Murphy er et anerkendt australsk brand, hvor du altid er sikret fantastiske resultater. De har en hårkur til ethvert behov, som alle er beriget med skønne naturlige ingredienser. Produkterne er lavet med omtanke, og dit hår efterlades altid smukt og velplejet.

Se vores udvalg herunder.

Bliv klogere på Kevin Murphy Hårkur her

Helt ligesom alt andet fra Kevin Murphy får du produkterne i flotte og miljørigtige emballager der er lavet med 100% genbrugsplast. Indholdet i deres hårkure er helt igennem fantastisk, og de kan løse ethvert problem.

Det er ikke altid nok, at man kun bruger shampoo og balsam, da håret kan have behov for en mere intens behandling, som du får ved at bruge en hårkur. Ingredienserne er mere koncentreret og de går derfor dybere ind i hårstrående og giver den behandling håret behøver. Det gør en kæmpe forskel for dit hår, hvis du blot bruger hårkur 1 gang om ugen. Kevin Murphys hårkure giver de bedste resultater, hvis man afslutter med en balsam, for at forsegle hårstråene.

Udover den helt almindelige hårkur vi kender, kan man også få en leave-in hårkur, som ikke skal vaskes ud. Den skal påføres i håndklædetørt hår. På den måde får du kontrol over krus og puffet hår, så du efterlades med en blødt og smukt hår.