LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Kevin Murphy Heated Defense 150 ml.

Om produktet

  • Varmebeskyttende leave-in skum
  • Beskytter op til 232°C
  • Reducerer skader
  • Udfiltrende og udglattende
  • Fri for parabener
  • Blødgør og tilfører fugt
21600
(Fra 15120 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 10,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Varmebeskyttende leave-in skum

Heated Defense fra Kevin Murphy er en varmebeskyttende leave-in skum, der beskytter mod varmeskader fra brug af stylingapparater. Den beskyttende skum reducerer skader, samtidig med at den virker udfiltrende og udglattende. Håret efterlades blødt og velplejet. Produktet er baseret på en vægtløs formel, der gør, at produktet hverken klistrer, tynger eller gør håret stift. Heated Defense kan anvendes i alle hårtyper.

Heated Defense er baseret på en ny teknologi, der gør produktet nem at fordele, samtidig med at den kort efter påføring forsvinder ind i håret. Den beskyttende skum har en ekstrem varmebeskyttelse, der beskytter håret under varmepåvirkning op til 232°C. Produktet er beriget med copolymerer, som selektivt binder sig til de beskadigede hårstrå, der har brug for mest pleje og beskyttelse, mens hydrolyseret quinoa og polyquaternium 55 virker plejende og fugtgivende på håret. Håret styrkes, og der skabes en beskyttende barriere på hårets overflade. Den beskyttende skum er yderligere beriget med økologisk jojoba og castor olie, der med sine plejende og fugtgivende egenskaber hjælper hårets forsvar og gør det mere modstandsdygtigt over for fremtidige skader. Kevin Murphys emballager er desuden produceret af 100% genbrugsplast, og Heated Defense er fri for parabener og sulfater.

For optimal beskyttelse

Anvender du ofte varmestylers på dit hår, er Heated Defense fra Kevin Murphy et musthave for dig. Den beskyttende skum beskytter dit hår under varmestyling, så du undgår skader, samtidig med at dit hår efterlades blødt og velplejet med en udglattet struktur.

Påfør en passende mængde Kevin Murphy Heated Defense i fugtigt hår med fokus på længder og spidser. Føntør og style derefter dit hår med de stylingredskaber, du plejer at bruge.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Heated Defense 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.