Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Kevin Murphy Heated Defense 150 ml.

Om produktet

  • Varmebeskyttende leave-in skum
  • Beskytter op til 232°C
  • Reducerer skader
  • Udfiltrende og udglattende
  • Fri for parabener
  • Blødgør og tilfører fugt
21600
(Fra 15120 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 21,60 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Varmebeskyttende leave-in skum

Heated Defense fra Kevin Murphy er en varmebeskyttende leave-in skum, der beskytter mod varmeskader fra brug af stylingapparater. Den beskyttende skum reducerer skader, samtidig med at den virker udfiltrende og udglattende. Håret efterlades blødt og velplejet. Produktet er baseret på en vægtløs formel, der gør, at produktet hverken klistrer, tynger eller gør håret stift. Heated Defense kan anvendes i alle hårtyper.

Heated Defense er baseret på en ny teknologi, der gør produktet nem at fordele, samtidig med at den kort efter påføring forsvinder ind i håret. Den beskyttende skum har en ekstrem varmebeskyttelse, der beskytter håret under varmepåvirkning op til 232°C. Produktet er beriget med copolymerer, som selektivt binder sig til de beskadigede hårstrå, der har brug for mest pleje og beskyttelse, mens hydrolyseret quinoa og polyquaternium 55 virker plejende og fugtgivende på håret. Håret styrkes, og der skabes en beskyttende barriere på hårets overflade. Den beskyttende skum er yderligere beriget med økologisk jojoba og castor olie, der med sine plejende og fugtgivende egenskaber hjælper hårets forsvar og gør det mere modstandsdygtigt over for fremtidige skader. Kevin Murphys emballager er desuden produceret af 100% genbrugsplast, og Heated Defense er fri for parabener og sulfater.

For optimal beskyttelse

Anvender du ofte varmestylers på dit hår, er Heated Defense fra Kevin Murphy et musthave for dig. Den beskyttende skum beskytter dit hår under varmestyling, så du undgår skader, samtidig med at dit hår efterlades blødt og velplejet med en udglattet struktur.

Påfør en passende mængde Kevin Murphy Heated Defense i fugtigt hår med fokus på længder og spidser. Føntør og style derefter dit hår med de stylingredskaber, du plejer at bruge.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Heated Defense 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik