Kevin Murphy Hydrate Me Wash & Rinse Duo 2x458 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende shampoo & balsam
  • XL størrelse
  • Renser skånsomt
  • Blødgør hårstråene
  • Fri for sulfater
  • Fri for parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 40%

Special Price 49800

Normalpris i "butikkerne" 83200

Optjen 24,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

fugtgivende SHAMPOO & BALSAM

Hydrate-Me Wash & Rinse Duo fra Kevin Murphy er et fugtgivende shampoo og balsam sæt, der skånsomt renser håret fri for urenheder samt tilfører masser af fugt og næring til håret. Shampooen og conditioneren tilfører samtidig fugt og næring til håret og reparerer effektivt spaltede spidser, så det efterlades med et silkeblødt og velplejet look. Hydrate-Me Wash er særlig god til normalt og tørt hår.

Hydrate-Me Wash & Rinse Duo er beriget med natlys-olie og shea butter, der tilfører fugt og næring til håret samt har en blødgørende virkning. Shampooen og conditioneren har desuden en skøn og lettere kraftig duft, og så er den fri for sulfater og parabener, og emballagerne er produceret af 100% genbrugsplast.

FOR ET VELPLEJET LOOK

Trænger dit hår til et ekstra boost af fugt og pleje, er Hydrate-Me Wash fra Kevin Murphy det perfekte valg for dig. Shampooen genopretter den naturlige fugtbalance i dit hår, så du efterlades med et glansfuldt og velplejet look.

Påfør en passende mængde Kevin Murphy Hydrate-Me Wash i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl derefter med rigeligt varmt vand. Påfør herefter en passende mængde Kevin Murphy Hydrate-Me Rinse i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i håret, og lad den virke i 1-2 minutter. Skyl derefter med rigeligt varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Hydrate Me Wash & Rinse Duo 2x458 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.