KUN I DAG: 3 for 2 på Ecooking, LAQ, NUXE.

Kevin Murphy Plumping Rinse 250 ml.

Om produktet

  • Plejende balsam
  • Til udtyndende hår
  • Volumengivende
  • Blødgør håret
  • Fri for parabener
22800
(Fra 15960 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOLUMENGIVENDE BALSAM

Kevin Murphy Plumping Rinse er en volumengivende balsam, der er særligt udviklet til fint og udtyndende hår. Conditioneren går aktivt ind og arbejder med både hovedbunden og hårstråene, så man opnår en øjeblikkelig effekt af tykkere, mere fyldigt hår.

Plumping Rinse er beriget med shea butter og aloe vera, der har en blødgørende virkning på håret. Panthenol tilfører fugt til håret samt har en forseglende effekt på hårstråene. Plumping Rinse modvirker for tidligt hårtab. Kevin Murphys emballager er desuden produceret af 100% genbrugsplast, og conditioneren er fri for parabener.

FOR FYLDIGT HÅR

Drømmer du om fyldige og stærke lokker, er Plumping Rinse fra Kevin Murphy det perfekte valg for dig. Den plejende balsam stimulerer hårvæksten samt giver masser af volumen og blødhed til dit hår.

Påfør en passende mængde Kevin Murphy Plumping Rinse i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i håret, og lad den virke i 1 minuts tid. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en volumengivende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Plumping Rinse 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.