Kevin Murphy Plumping Wash & Rinse Duo 2x458 ml.

Om produktet

  • Sæt med shampoo og balsam
  • Til udtyndende hår
  • Volumegivende
  • Blødgør håret
  • Fri for parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 39%

Special Price 54800

Normalpris i "butikkerne" 91200

Optjen 27,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Volumegivende sæt

Plumping Wash & Rinse Duo fra Kevin Murphy er et volumegivende shampoo og balsam sæt, der er udviklet til fint og udtyndende hår. Sættet indeholder Plumping Wash (248 ml.) og Plumping Rinse (248 ml.). Shampooen og balsammen går aktivt ind og arbejder med både hovedbunden og hårstråene, så man opnår en øjeblikkelig effekt af tykkere og mere fyldigt hår.

Plumping Wash & Rinse Duo er beriget med nælde-ekstrakt og silkeproteiner, der styrker håret i dybden, imens aloe vera, castor-olie, sheasmør og panthenol tilfører fugt og næring til håret, som efterlades dejlig blødt. Shampooen og balsammen modvirker desuden for tidligt hårtab. Plumping Wash & Rinse Duo er fri for parabener, og emballagerne er produceret af 100% genbrugsplast.

For fyldigt, velplejet hår

Drømmer du om stærke og fyldige lokker, er Plumping Wash & Rinse Duo fra Kevin Murphy et musthave for dig. Den skønne shampoo og conditioner stimulerer hårvæksten og tilfører masser af volumen til dit hår.

Påfør en passende mængde Kevin Murphy Plumping Wash i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl derefter med rigeligt vand. Påfør derefter en passende mængde Kevin Murphy Plumping Rinse i det nyvaskede hår. Massér conditioneren godt ind i håret, og lad den virke i 1 minuts tid. Skyl efter med rigeligt varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Plumping Wash & Rinse Duo 2x458 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.