KUN I DAG: 3 for 2 på Ecooking, LAQ, NUXE.

Kevin Murphy Repair-Me Rinse 250 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende balsam
  • Reparerer skadet hår
  • Tilfører fugt og pleje
  • Silkeblød finish
  • Fri for parabener
22800
(Fra 15960 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE BALSAM

Kevin Murphy Repair-Me Rinse er en genopbyggende balsam, der styrker og reparerer håret i dybden. Conditioneren tilfører masser af fugt og pleje, så håret fremstår smukt og glansfuldt. Repair-Me Rinse er særlig god til skadet og ødelagt hår.

Repair-Me Rinse er beriget med et væld af gode ingredienser, der plejer håret i dybden. Shea-butter opretholder fugtbalancen og efterlader håret med en sund finish. Aloe vera genopbygger skadede hårstrå samt har en blødgørende virkning. Kevin Murphys emballager er desuden produceret af 100% genbrugsplast, og Repair-Me Rinse er fri for parabener.

FOR STÆRKT OG SUNDT HÅR

Ønsker du velplejet hår med en smuk finish, er Kevin Murphy Repair-Me Rinse det perfekte valg for dig. Den fugtgivende balsam genopbygger og reparerer dit hår, så det fremstår sundt med en silkeblød finish.

Påfør en passende mængde Kevin Murphy Repair-Me Rinse i nyvasket hår. Lad balsammen virke i 1-2 minutter. Skyl derefter håret grundigt. Vi anbefaler, at du anvender en genopbyggende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Repair-Me Rinse 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.