Kevin Murphy Shampoo

Kevin Murphys forskellige hårplejeserie gør akt det rigtige for dit hår. Find din nye yndlingsshampoo lavet på naturlige ingredienser hos Kevin Murphy - du vil ikke fortryde det. Hjernen bag brandet er Kevin Murphy der har været stylist hos Vouge, og du kan derfor være sikker på at du er i sikre hænder. Se vores udvalg herunder.

23 produkt(er)

Bliv klogere på Kevin Murphy Shampoo her

Første step til god hårpleje, er at man vælger den rigtige hårshampoo, som passer til netop din hårtype. Hvis ikke man vælger den rigtige shampoo, vil du ikke opnå resultater. Mange tror, at man skal bruge både shampoo og balsam fra samme hårplejeserie, men tværtimod. Det er nemlig kun en fordel at mixe og matche imellem forskellige serier, hvis der er flere forskellige problemer der skal reddes. Så husk at du med fordel kan skræddersy din helt egen hårpleje serie.

Når man shopper shampoo, kan det godt være svært at finde ud af, hvad der lige passer til ens hår, når der er så mange forskellige serier. Hvis man har flat hår der har tendens til at klaske sammen, skal man eksempelvis ikke bruge en alt for for fugtgivende shampoo, da det nemt at fedte håret hvor vil opleve at du mister volumen i håret. Om du har tyndt, tykt, fladt, lyst eller ødelagt hår, har Kevin Murphy den perfekte shampoo.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik