BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Kevin Murphy Young Again Wash 250 ml.

Om produktet

  • Styrkende shampoo
  • Renser skånsomt
  • Genopbyggende
  • God til skadet hår
  • Fri for parabener
  • Fri for sulfater
22800
(Fra 15960 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE SHAMPOO

Young Again Wash fra Kevin Murphy er en genopbyggende shampoo, der skånsomt renser håret fri for urenheder. Shampooen har en genoprettende effekt på hårets skadede områder, så håret efterlades sundt, stærkt og velplejet. Young Again Wash særlig god til tørt, skadet eller skrøbeligt hår.

Young Again Wash er beriget med australske frugt-ekstrakter, der styrker de enkelte hårstrå for mere modstandsdygtigt hår. Derudover indeholder shampooen baobab-olie, der plejer og nærer håret. Kevin Murphys emballager er desuden produceret af 100% genbrugsplast, og Young Again Wash er fri for sulfater og parabener.

FOR SUNDT OG STÆRKT HÅR

Trænger dit hår til et ekstra boost af fugt, pleje og styrke, er Young Again Wash fra Kevin Murphy det perfekte valg for dig. Den milde shampoo sørger for, at dit hår genoprettes, så det får en sund og stærk finish.

Påfør en passende mængde Kevin Murphy Young Again Wash i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en genopbyggende balsam efterfølgende for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Young Again Wash 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.