Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

KIDS Treatment Spray 200 ml.

Om produktet

  • Leave-in balsam
  • Lusehæmmende
  • Blødgørende
  • Til daglig brug
  • Uden parabener
Spar 15%

Special Price 8075

Normalpris i "butikkerne" 9500

(Fra 6460 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LUSEHÆMMENDE LEAVE-IN BALSAM

KIDS Treatment Spray er en lusehæmmende leave-in balsam, der har en blødgørende virkning. Håret bliver let at frisere samt får en glansfuld overflade. Balsamsprayen er godkendt med CE-mærket som lusehæmmende middel og forebygger luseangreb ved daglig brug. KIDS Treatment Spray kan anvendes til alle hårtyper.

Treatment Spray fra KIDS er baseret på en skånsom formel indeholdende castor-olie, der har en intens blødgørende effekt. Olie af eukalyptus tilfører glans til håret og har samtidig en opfriskende virkning. Balsamsprayens sammensætning af olier har desuden en effektiv lusehæmmende effekt. KIDS Treatment Spray er fri for parabener.

FOR UDFILTREDE LOKKER FRI FOR LUS

Kan du have svært ved at frisere dit barns hår, er KIDS Treatment Spray dit perfekte match. Med balsamsprayen slår du to fluer med ét smæk: lokkerne bliver nemme at frisere og desuden mindskes risikoen for luseangreb markant.

Spray KIDS Treatment Spray jævnt i nyvasket fugtigt hår med fokus på længder og spidser. Red efterfølgende håret godt igennem og sæt håret, som du plejer. Balsamsprayen kan desuden anvendes på den færdige frisure for optimal beskyttelse imod luseangreb.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand KIDS
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: KIDS Treatment Spray 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.