Kyone Fortynder Saks 580T-5-75-30T

Om produktet

  • Fortyndersaks
  • 30 tænder, mellem fortynding
  • Ergonomiske greb
  • Udskiftelig fingerstøtte
  • 5,75”
  • Designet til det professionelle marked
  • Medfølgende justérskive
Spar 10%

Special Price 65250

Normalpris i "butikkerne" 72500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 32,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Frisørsaks til udtynding

Fortynder Saks 580T-5-75-30T fra Kyone er en højrehånds frisørsaks med 30 tænder velegnet til udtynding af hår. Fortyndersaksen er produceret og designet til det professionelle marked, der gør saksen perfekt til fejlfri hårklipning. Logoet “Kyone” er desuden smukt påtrykt på forsiden af frisørsaksen som garant for funktionalitet, kvalitet og præcision i særklasse.

Kyone Fortynder Saks 580T-5-75-30T er udstyret med ergonomiske greb, der får frisørsaksen til at ligge kontrolleret og balanceret i hånden, og slidstærke, konvekse og hulslebne blade. Fortyndersaksens 30 tænder udtynder håret med ca. 25-35% hår pr. klip. Fortyndersaksen er udrustet med en aftagelig og udskiftelig fingerstøtte, der giver en stabil klipning, en justérbar skrue og en praktisk skive, til at afspænde justérskruen efter behov. Med præcision og høj komfort kommer fortyndersaksen i et stilrent design af rustfrit stål og med en størrelse på 5,75” (= 150 mm.).

For et knivskarpt og professionelt resultat

Ønsker du en professionel, præcis og kontrolleret hårklipning, er Fortynder Saks 580T-5-75-30T fra Kyone det perfekte valg for dig. En klipning med frisørsaksen udtynder let og enkelt håret og efterlader en knivskarp finish.

Udtynd håret med Fortynder Saks 580T-5-75-30T til enten at skabe ny struktur i håret, tynde ud i tykt hår eller udligne og skjule overgange i håret. Udtynd efter ønske og behov. Vi anbefaler, at du vedligeholder din fortyndersaks for at forlænge dens levetid og funktionalitet. Aftør med tør klud din fortyndersaks fri for rester af hår og hårprodukter efter endt klipning/arbejdsdag. Brug olie mellem fortyndersaksens blade og på skruen regelmæssigt, samt justér skruens spænding for at undgå skade på hår og saks. Rengør bag de sorte øjenringe regelmæssigt, ved at fjerne dem fra fortynderskasen, for at undgå skade. Sørg for at lukke frisørsaksen, når du fjerner øjenringene for at undgå beskadigelse. Vi anbefaler, at du tager din fortyndersaks til service en gang om året for at undgå unødvendig skade.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kyone
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kyone Fortynder Saks 580T-5-75-30T

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.