Fars dag: Spar min. 25% på skægtrimmere, hårtrimmere, glattejern og meget mere - SHOP HER

Kyone Fortynder Saks 780T-6-0 30T

Om produktet

  • Fortyndersaks
  • 30 tænder, mellem fortynding
  • Ergonomiske greb
  • 6’’
  • Designet til det professionelle marked
  • Medfølgende justérskive og taske
- 10%

Special Price 119250

Normalpris i "butikkerne" 132500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 59,60 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Frisørsaks til udtynding

Fortynder Saks 780T-6-0 30T fra Kyone er en højrehånds frisørsaks med 30 tænder velegnet til udtynding af hår. Fortyndersaksen er produceret og designet til det professionelle marked, der gør fortyndersaksen perfekt til fejlfri hårklipning. Logoet “Kyone” er desuden smukt påtrykt på forsiden af frisørsaksen som garant for funktionalitet, kvalitet og præcision i særklasse.

Kyone Fortynder Saks 780T-6-0 30T er udstyret med slidstærke blade og ergonomiske greb, der får fortyndersaksen til at ligge kontrolleret og balanceret i hånden. Fortyndersaksens 30 tænder udtynder håret med ca. 25-35% hår pr. klip. Fortyndersaksen er udrustet med en fingerstøtte, der giver en stabil klipning, en justérbar skrue og en praktisk, medfølgende skive, til at afspænde justérskruen efter behov. Med præcision og høj komfort kommer fortyndersaksen i et stilrent design af rustfrit stål og med en størrelse på 6,0’’(= 155 mm.). Fortyndersaksen og justérskiven kommer i en medfølgende praktisk, sort taske.

For et knivskarpt og professionelt resultat

Ønsker du en professionel, præcis og kontrolleret hårklipning, er Fortynder Saks 780T-6-0 30T fra Kyone det perfekte valg for dig. En klipning med frisørsaksen udtynder let og enkelt håret og efterlader en knivskarp finish.

Udtynd håret med Fortynder Saks 780T-6-0 30T til enten at skabe ny struktur i håret, tynde ud i tykt hår eller udligne og skjule overgange i håret. Udtynd efter ønske og behov. Vi anbefaler, at du vedligeholder din frisørsaks for at forlænge dens levetid og funktionalitet. Aftør med tør klud din fortyndersaks fri for rester af hår og hårplejeprodukter efter endt klipning/arbejdsdag. Brug olie mellem fortyndersaksens blade og på skruen regelmæssigt, samt justér skruens spænding for at undgå skade på hår og saks. Rengør bag de sorte øjenringe regelmæssigt, ved at fjerne dem fra fortyndersaksen, for at undgå skade. Sørg for at lukke fortyndersaksen, når du fjerner øjenringene for at undgå beskadigelse. Vi anbefaler, at du tager din fortyndersaks til service en gang om året for at undgå unødvendig skade.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kyone
Ingredienser Nej
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kyone Fortynder Saks 780T-6-0 30T

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik