Kyone Frisørsaks 480-5-5

Om produktet

  • Professionel frisørsaks
  • Ergonomisk greb
  • Udskiftelig fingerstøtte
  • 55’’
  • Designet til det professionelle marked
  • Medfølgende justérskive
Spar 10%

Special Price 42750

Normalpris i "butikkerne" 47500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 21,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Professionel frisørsaks

Frisørsaks 480-5-5 fra Kyone er en højrehånds frisørsaks med offset-grebder er velegnet som begyndersaks til en almindelig klipning af hår. Frisørsaksen er produceret og designet til det professionelle markedder gør saksen perfekt til fejlfri hårklipning. Logoet “Kyone” er desuden smukt påtrykt på forsiden af frisørsaksen som garant for funktionalitet og kvalitet i særklasse.

Kyone Frisørsaks 480-5-5 er udstyret med slidstærkesemi-konvekse blade og ergonomiske grebder får frisørsaksen til at ligge kontrolleret og balanceret i hånden. Frisørsaksen er udrustet med en udskiftelig fingerstøtteder giver en stabil klipningsamt skåner din hånd og fingre for anstrengelse. Frisørsaksen har en justérbar skrue og en praktiskmedfølgende skive til at afspænde justérskruen efter behov. Med præcision og høj komfort kommer frisørsaksen i et stilrent design af rustfrit stål og med en størrelse på 55\"(= 140 mm.).

For et knivskarpt og professionelt resultat

Ønsker du en professionelpræcis og kontrolleret hårklipninger Frisørsaks 480-5-5 fra Kyone det perfekte valg for dig. Den funktionelle og ergonomiske frisørsaks giver håret en skøn klipning med knivskarp finish.

Klip håret med Frisørsaks 480-5-5 efter ønske og behov. Vi anbefalerat du vedligeholder din frisørsaks for at forlænge saksens levetid og funktionalitet. Aftør med tør klud din frisørsaks fri for rester af hår og hårplejeprodukter efter endt klipning/arbejdsdag. Brug olie mellem frisørsaksens blade og på skruen regelmæssigtsamt justér skruens spænding for at undgå skade på hår og saks. Rengør bag de sorte øjenringe regelmæssigt for at undgå skade. Sørg for at lukke frisørsaksennår du fjerner øjenringene for at undgå beskadigelse. Vi anbefalerat du tager din frisørsaks til service en gang om åretfor at undgå unødvendig skade.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kyone
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kyone Frisørsaks 480-5-5

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.