Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Kyone Frisørsaks 580-5-5

Om produktet

  • Professionel frisørsaks
  • Ergonomisk greb
  • Udskiftelig fingerstøtte
  • 5,5’’
  • Designet til det professionelle marked
  • Medfølgende justérskive
Spar 10%

Special Price 65250

Normalpris i "butikkerne" 72500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 32,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Professionel frisørsaks

Frisørsaks 580-5-5 fra Kyone er en højrehånds frisørsaks med offset-greb, der er velegnet til slicing, lige kanter og almindelig klipning af hår. Frisørsaksen er produceret og designet til det professionelle marked, der gør saksen perfekt til fejlfri hårklipning. Logoet “Kyone” er desuden smukt påtrykt på forsiden af frisørsaksen som garant for funktionalitet og kvalitet i særklasse.

Kyone Frisørsaks 580-5-5 er udstyret med slidstærke, konvekse blade og ergonomiske greb, der får frisørsaksen til at ligge kontrolleret og balanceret i hånden. Frisørsaksen er udrustet med en udskiftelig fingerstøtte, der giver en stabil klipning, samt skåner din hånd og fingre for anstrengelse. Frisørsaksen har en justérbar skrue og en praktisk, medfølgende skive til at afspænde justérskruen efter behov. Med præcision og høj komfort kommer frisørsaksen i et stilrent design af rustfrit stål og med en størrelse på 5,5"
(= 140 mm.).

For et knivskarpt og professionelt resultat

Ønsker du en professionel, præcis og kontrolleret hårklipning, er Frisørsaks 580-5-5 fra Kyone det perfekte valg for dig. Den funktionelle og ergonomiske frisørsaks giver håret en skøn klipning med knivskarp finish.

Vi anbefaler, at du vedligeholder Frisørsaks 580-5-5 for at forlænge frisørsaksens levetid og funktionalitet. Aftør med tør klud din frisørsaks fri for rester af hår og hårplejeprodukter efter endt klipning/arbejdsdag. Brug olie mellem frisørsaksens blade og på skruen regelmæssigt, samt justér skruens spænding for at undgå skade på hår og saks. Rengør bag de sorte øjenringe regelmæssigt for at undgå skade. Sørg for at lukke frisørsaksen, når du fjerner øjenringene for at undgå beskadigelse. Vi anbefaler, at du tager din frisørsaks til service en gang om året for at undgå unødvendig skade.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kyone
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kyone Frisørsaks 580-5-5

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.