Fars dag: Spar min. 25% på skægtrimmere, hårtrimmere, glattejern og meget mere - SHOP HER

Kyone Frisørsaks 780-5-5

Om produktet

  • Professionel frisørsaks
  • Ergonomisk greb
  • Fast, vinklet fingerstøtte
  • 5,5’’
  • Designet til det professionelle marked
  • Medfølgende justérskive
- 10%

Special Price 100800

Normalpris i "butikkerne" 112000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 50,40 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Professionel klippesaks

Frisørsaks 780-5-5 fra Kyone er en højrehånds frisørsaks med offset-greb, der er velegnet til slicing, lige kanter og almindelig klipning af hår. Frisørsaksen er produceret og designet til det professionelle marked, der gør saksen perfekt til fejlfri hårklipning. Logoet “Kyone” er desuden smukt påtrykt på forsiden af frisørsaksen som garant for funktionalitet og kvalitet i særklasse.

Kyone Frisørsaks 780-5-5 er udstyret med slidstærke, konvekse blade og ergonomiske greb, der får frisørsaksen til at ligge kontrolleret og balanceret i hånden. Frisørsaksen er udrustet med en fast, let vinklet fingerstøtte, der giver et stabilt greb under klipningen, samt skåner din hånd og fingre for anstrengelse. Frisørsaksen har en justérbar skrue og en praktisk, medfølgende skive til at afspænde justérskruen efter behov. Med præcision og høj komfort kommer frisørsaksen i et stilrent design af rustfrit stål og med en størrelse på 6"(= 140 mm.).

For et knivskarpt og professionelt resultat

Ønsker du en professionel, præcis og kontrolleret hårklipning, er Frisørsaks 780-5-5 fra Kyone det perfekte valg for dig. Den funktionelle og ergonomiske frisørsaks giver håret en skøn klipning med knivskarp finish.

Vi anbefaler, at du vedligeholder Frisørsaks 780-5-5 for at forlænge frisørsaksens levetid og funktionalitet. Aftør med tør klud din frisørsaks fri for rester af hår og hårplejeprodukter efter endt klipning/arbejdsdag. Brug olie mellem frisørsaksens blade og på skruen regelmæssigt, samt justér skruens spænding for at undgå skade på hår og saks. Rengør bag de sorte øjenringe regelmæssigt for at undgå skade. Sørg for at lukke frisørsaksen, når du fjerner øjenringene for at undgå beskadigelse. Vi anbefaler, at du tager din frisørsaks til service en gang om året for at undgå unødvendig skade.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kyone
Ingredienser Nej
Næringsdeklaration Ikke tilgængelig
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kyone Frisørsaks 780-5-5

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik