Kyone Student Set 01

Om produktet

  • Begyndersæt
  • Praktisk klippetaske
  • Frisør- og fortyndersaks
  • Ergonomiske greb
  • 5,5’’
  • Designet til det professionelle marked
96500
På vej på lager - Forventet lagerdato: 2020-04-21
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 48,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Begyndersæt med 2 klippesakse

Student Set 01 fra Kyone er et begyndersæt bestående af en klippetaske og to højrehånds sakse - Frisørsaks 480-5-5 og Fortynder Saks B32T 5-5 Thinning -, der er velegnet til hjemmebrug eller nye elever på frisøruddannelse. Begyndersættet gør det muligt altid at have de rette frisør-redskaber inden for rækkevidde. Student Set 01 er produceret og designet til det professionelle marked, der gør begyndersættet perfekt til fejlfri hårklipning.

Kyone Student Set 01 kommer i et stilrent og praktisk design, der både kan bæres over skulderen og i taljen efter ønske og behov. Klippetaskens bælte er aftageligt og kan justéres ind og ud i størrelse. Desuden har klippetasken en påsat rem, der er idéel til hårklemmer, fire hylstre, der er udformet til inddeling af sakse, og tre lommer, der er idéelle til kamme og andre nødvendige frisør-redskaber. Klippetaskens materiale er let at aftørre på ydersiden, behagelig at bære, grundet klippetaksens bagside, samt praktisk med beskyttelse mod skarpe frisør-redskaber. For nem og hurtig indvendig rengøring, har den praktiske klippetaske endvidere en knap-lukning i bunden, så hår og andet snavs kan forlade klippetaksen, uanset rum, uden at skulle fjerne sakse og andre frisør-redskaber. De to klippesakse har smukt påtrykt logoet “Kyone” som garant for funktionalitet, kvalitet og præcision. Begge klippesakse er udstyret med slidstærke blade i rustfrit stål, udskiftlige fingerstøtter og ergonomiske, offset greb, der får frisørsaksen til at ligge balanceret i hånden. Klippesaksene måler 5,5"(= 140 mm.), har en justérbar skrue og en praktisk, medfølgende skive til at afspænde justérskruen. Fortynder Saks B32T 5-5 Thinning har 32 tænder og er velegnet til udtynding af hår, mens Frisørsaks 480-5-5 er velegnet som begyndersaks til en almindelig klipning af hår.

Et godt sted at starte

Ønsker du en professionel, præcis og kontrolleret hårklipning, er Student Set 01 fra Kyone det rette valg for dig. Det funktionelle og ergonomiske begyndersæt giver håret en skøn klipning med knivskarp finish i et samlet sæt, der sikrer dig, at du altid har dine redskaber lige ved hånden.

Fyld Student Set 01 op med dine frisør-redskaber og fordel dem ud i klippetaskens lommer for at opnå et bedre overblik. Vedligeholdelse af klippesakse:
Aftør dine sakse fri for rester af hår og hårplejeprodukter med tør klud efter endt klipning. Brug olie mellem frisørsaksenes blade og på skruen regelmæssigt, samt justér skruens spænding for at undgå skade på hår og sakse. Rengør bag de sorte øjenringe regelmæssigt for at undgå skade. Sørg for at lukke frisørsaksen, når du fjerner øjenringene for at undgå beskadigelse. Vi anbefaler, at du tager din frisørsakse til service en gang om året for at undgå unødvendig skade.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kyone
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kyone Student Set 01

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.