LAQ Shield Bright Shade 15 ml.

Om produktet

  • Langtidsholdbar UV-lak
  • Fin lyserød farve
  • Afskaller ikke
  • Holder i to uger
  • Dækker effektivt
  • Klar og blank finish
  • Hærder under LED-lys
- 25%

Special Price 11900

Normalpris i "butikkerne" 15900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ELEGANT LYSERØD UV-LAK

L.A.Q Shield Bright Shade er en gelé-neglelak, der holder i op til to uger. Lakken afskaller, krakelerer eller flosser ikke, men dækker effektivt samt giver modstandsdygtige negle med en klar og blank finish. LAQ Shield Bright Shade er en nude-farve med en rosa undertone. Bright Shade er det diskrete, men stilsikre valg, og er derfor en af vores mest solgte LAQ’er.
Bright Shade er heldækkende, og har du tidligere haft Bright Shade i dit LAQ Shield-udvalg, vil du måske opleve forskel på farvemætheden. Farven er den samme, men nu er der mere pigment i lakken.


Bright Shade indeholder photoinitiators, der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. UV-lakken lægges på som en almindelig neglelak, men giver en hård og forstærket overflade som en gelélak. Bright Shade har desuden en stor og blød pensel, der let fordeler lakken.

FOR EN LANGTIDSHOLDBAR FARVE

Vil du gerne have elegante lyserøde negle, er Bright Shade fra L.A.Q Shield perfekt til dig. Med den afdæmpede UV-lak får du på ingen tid fine negle, der holder i hele 14 dage uden at afskalle eller krakelere. Gelé-lakken kan både bruges alene og som base under en effektlak.

Afrens neglene med L.A.Q Shield Prepare Cleanser, inden lakken påføres. Anvend først en UV-basecoat, og lad lakken hærde under LED-lampen i 30 sekunder (36 watt) eller 60 sekunder (24 watt). Påfør derefter et lag Bright Shade fra L.A.Q Shield, og lad lakken hærde under lampen i 30 sekunder (36 watt) eller i 60 sekunder (24 watt). For en kraftigere farve kan der påføres endnu et lag, der ligeledes skal hærde i 30 eller 60 sekunder. Afslut med en gelé-topcoat, der skal hærde i 2x60 sekunder (36 watt) eller 2x90 sekunder (24 watt) for at forsegle lakken. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på neglene, at lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand LAQ Shield
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LAQ Shield Bright Shade 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.