SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

LAQ Shield Glossy Top Coat 15 ml.

Om produktet

  • Topcoat til UV-lak
  • Hærder under LED-lys
  • For en glansfuld finish
  • Beskytter mod ridser
  • For et holdbart resultat
  • Afskaller og krakelerer ikke
  • Holder i to uger
- 25%

Special Price 11900

Normalpris i "butikkerne" 15900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GLANSGIVENDE TOPCOAT TIL UV-LAK

LAQ Shield Glossy Top Coat er en topcoat til gelé-neglelak, der hærder under LED-lys og holder i hele to uger. Overlakken giver en skinnende blank og modstandsdygtig overflade for en perfekt og fejlfri finish. Topcoaten har en klar farve.

Glossy Top Coat indeholder photoinitiators, der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. Overlakken får efter hærdning en modstandsdygtig overflade og beskytter derved neglene mod ydre påvirkninger som ridser eller andre mærker samt modvirker afskalning og krakelering. Topcoaten har desuden en stor blød pensel, der gør det let at fordele overlakken.

DEN PERFEKTE FINISH PÅ DIN LAK

Vil du gerne give din UV-lak en spejlblank og modstandsdygtig overflade, er Glossy Top Coat fra LAQ Shield perfekt til dig. Topcoaten skaber et glansfuldt resultat og beskytter effektivt dine negle, så de ikke afskaller eller krakelerer, men holder minimum i 14 dage.

Afrens neglene med LAQ Shield Prepare Cleanser, inden lakken påføres. Anvend først en UV-basecoat, og lad lakken hærde under LED-lampen i 30 sekunder (36 watt) eller 60 sekunder (24 watt). Påfør derefter 1-3 lag af den ønskede gelé-neglelak, og lad den hærde efter hvert lag i 30 sekunder (36 watt), eller i 60 sekunder (24 watt). Afslut med LAQ Shield Glossy Top Coat, der skal hærde i 2x60 sekunder (36 watt) eller 2x90 sekunder (24 watt) for at forsegle lakken. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på neglene, at lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand LAQ Shield
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LAQ Shield Glossy Top Coat 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.