Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

L.A.Q. Shield City Streets 7.3 ml.

Om produktet

  • Langtidsholdbar UV-lak
  • Funklende effektlak
  • Med blå glimmerpartikler
  • Afskaller ikke
  • Holder i to uger
  • Dækker effektivt
  • Hærder under LED-lys
Spar 40%

Special Price 9540

Normalpris i "butikkerne" 15900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Glitrende blå effektlak

City Streets fra L.A.Q. er en effektlak, der holder i op til to uger. Lakker afskaller, krakelerer eller flosser ikke, men dækker effektivt samt giver modstandsdygtige negle med en klar og blank finish. City Streets har en klar effekt og indeholder multifarvede glimmerpartikler i primært blå nuancer, der giver dem en glitrende finish med en smuk ny effekt til hver enkelt farve lak.

City Streets fra L.A.Q Shield indeholder photoinitiators, der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. UV-lakken lægges på som en almindelig neglelak, men giver en hård og forstærket overflade som en gelélak. City Streets har desuden en stor og blød pensel, der let fordeler lakken.

For en langtidsholdbar farve

Drømmer du om at få funklende og iøjnefaldende negle, så er City Streets fra L.A.Q Shield det perfekte valg for dig. Med den smukke multifarvede effektlak kan du på ingen tid skabe en glitrende effekt og få et flot resultat, der holder i hele 14 dage uden at afskalle eller krakelere.

Afrens neglene med L.A.Q Shield Prepare Cleanser, inden lakken påføres. Anvend først en UV-basecoat, og lad lakken hærde under LED-lampen i 30 sekunder (36 watt) eller 60 sekunder (24 watt). Påfør derefter et lag af den ønskede farve lak, og lad lakken hærde under lampen i 30 sekunder (36 watt) eller i 60 sekunder (24 watt). Dernæst påfør et lag L.A.Q Shield City Streets, og lad denne hærde i 30 sekunder (36 watt) eller i 60 sekunder (24 watt). Afslut med en gelé-topcoat, der skal hærde i 2x60 sekunder (36 watt) eller 2x90 sekunder (24 watt) for at forsegle lakken. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på neglene, at lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand LAQ Shield
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L.A.Q. Shield City Streets 7.3 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.