L.A.Q. Shield Red´n Peach 7.3 ml.

Om produktet

  • Langtidsholdbar UV-lak
  • Rød og fersken/orange farve
  • Afskaller ikke
  • Holder i to uger
  • Skifter farve ved temperaturskifte
  • Dækker effektivt
  • Klar og blank finish
  • Hærder under LED-lys

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 12%

Special Price 13975

Normalpris i "butikkerne" 15900

(Fra 11925 /stk)
Optjen 6,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Rød og ferskenfarvet termo-lak

Red´n Peach fra L.A.Q Shield er en termo gelé-neglelak, der holder i op til to uger. Thermo-lakken er en ny type lak, der skifter farve ved temperaturskifte. Lakken afskaller, krakelerer eller flosser ikke, men dækker effektivt samt giver modstandsdygtige negle med en klar blank finish. Red´n Peach har ved kølige temperaturer en rød farve, men farven skifter til fersken/orange ved varmere temperaturer. Den skiftende farve tilføjer en sjov detalje, hvor man har to smukke forårs- og sommerfarver i en.

Red´n Peach fra L.A.Q Shield indeholder photoinitiators, der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. UV-lakken lægges på som en almindelig neglelak, men giver en hård og forstærket overflade som en gelélak. Red´n Peach har desuden en stor og blød pensel, der let fordeler lakken.

For en langtidsholdbar farve

Ønsker du smukke forårs- og sommernegle, der kan skifte farve mellem rød og fersken/orange, så er Red´n Peach fra L.A.Q Shield det perfekte valg for dig. Med den populære UV-lak får du på ingen tid smukke negle, der udstråler en forførende vibe, og som holder i hele 14 dage uden at afskalle eller krakelere.

Afrens neglene med L.A.Q Shield Prepare Cleanser, inden lakken påføres. Anvend først en UV-basecoat, og lad lakken hærde under LED-lampen i 30 sekunder (36 watt) eller 60 sekunder (24 watt). Påfør derefter et lag Red´n Peach fra L.A.Q Shield, og lad lakken hærde under lampen i 30 sekunder (36 watt) eller i 60 sekunder (24 watt). For en kraftigere farve kan der påføres endnu et lag, der ligeledes skal hærde i 30 eller 60 sekunder. Afslut med en gelé-topcoat, der skal hærde i 2x60 sekunder (36 watt) eller 2x90 sekunder (24 watt) for at forsegle lakken. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på neglene, at lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L.A.Q Shield
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L.A.Q. Shield Red´n Peach 7.3 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.