L.A.Q Shield Pearl 7.3 ml.

Om produktet

  • Langtidsholdbar UV-lak
  • Funklende effektlak
  • Med glimmerpartikler
  • Afskaller ikke
  • Holder i to uger
  • Hærder under LED-lys
  • Klar og blank finish

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 12%

Special Price 13975

Normalpris i "butikkerne" 15900

(Fra 11925 /stk)
Optjen 6,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FUNKLENDE EFFEKTLAK

L.A.Q Shield Pearl er en effektlak, der holder i op til to uger. Lakken afskaller, krakelerer eller flosser ikke, men giver modstandsdygtige negle med en klar og blank finish. Pearl har en klar effekt og indeholder multifarvede glimmerpartikler, der forstærker farven af andre lakker.

Pearl indeholder photoinitiators, der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. UV-lakken lægges på som en almindelig neglelak, men giver en hård og forstærket overflade som en gelélak. Pearl har desuden en stor og blød pensel, der let fordeler lakken.

FOR EN LANGTIDSHOLDBAR FARVE

Ønsker du at få en funklende og intens finish, er Pearl fra L.A.Q Shield perfekt til dig. Med den elegante effektlak kan du på ingen tid skabe en glitrende effekt og få et flot resultat, der holder i hele 14 dage uden at afskalle eller krakelere.

Afrens neglene med L.A.Q Shield Prepare Cleanser, inden lakken påføres. Anvend først en UV-basecoat, og lad lakken hærde under LED-lampen i 30 sekunder (36 watt) eller 60 sekunder (24 watt). Påfør derefter et lag af den ønskede farve lak, og lad lakken hærde under lampen i 30 sekunder (36 watt) eller i 60 sekunder (24 watt). Dernæst påfør et lag L.A.Q Shield Pearl, og lad denne hærde i 30 sekunder (36 watt) eller i 60 sekunder (24 watt). Afslut med en gelé-topcoat, der skal hærde i 2x60 sekunder (36 watt) eller 2x90 sekunder (24 watt) for at forsegle lakken. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på neglene, at lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L.A.Q Shield
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L.A.Q Shield Pearl 7.3 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.