JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

LAQ Shield Sensitivity 15 ml.

Om produktet

  • Langtidsholdbar UV-lak
  • Nude cremefarve
  • Afskaller ikke og holder i to uger
  • Klar og blank finish
  • Hærder under LED-lys
- 20%

Special Price 12718

Normalpris i "butikkerne" 15900

(Fra 11925 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,35 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

NUDE CREMEFARVET UV-LAK

LAQ Shield Sensitivity er en gelé-neglelak der holder i op til to uger. Lakken afskallerkrakelerer eller flosser ikke, men dækker effektivt samt giver modstandsdygtige negle med en klar og blank finish. Sensitivity er en nudefarve med beige undertoner.

Sensitivity indeholder photoinitiators der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. UV-lakken lægges på som en almindelig neglelak. men giver en hård og forstærket overflade som en gelélak. Sensitivity har desuden en stor og blød pensel der let fordeler lakken.

FOR EN LANGTIDSHOLDBAR FARVE

Vil du gerne have elegante og blanke nude negle er Sensitivity fra LAQ Shield perfekt til dig. Med den afdæmpede UV-lak får du på ingen tid lysebrune negleder holder i hele 14 dage uden at afskalle eller krakelere.

Afrens neglene med LAQ Shield Prepare Cleanser inden lakken påføres. Anvend først en UV-basecoat og lad lakken hærde under LED-lampen i 30 sekunder (36 watt) eller 60 sekunder (24 watt). Påfør derefter et lag Sensitivity fra LAQ Shield og lad lakken hærde under lampen i 30 sekunder (36 watt) eller i 60 sekunder (24 watt). For en kraftigere farve kan der påføres endnu et lag der ligeledes skal hærde i 30 eller 60 sekunder. Afslut med en gelé-topcoat der skal hærde i 2x60 sekunder (36 watt) eller 2x90 sekunder (24 watt) for at forsegle lakken. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på neglene at lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand LAQ Shield
Ingredienser Nej
Swatch color Nej
størrelse Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LAQ Shield Sensitivity 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik