BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

LAQ Shield Sensitivity 15 ml.

Om produktet

  • Langtidsholdbar UV-lak
  • Nude cremefarve
  • Afskaller ikke og holder i to uger
  • Klar og blank finish
  • Hærder under LED-lys
- 25%

Special Price 11900

Normalpris i "butikkerne" 15900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

NUDE CREMEFARVET UV-LAK

LAQ Shield Sensitivity er en gelé-neglelak der holder i op til to uger. Lakken afskallerkrakelerer eller flosser ikke, men dækker effektivt samt giver modstandsdygtige negle med en klar og blank finish. Sensitivity er en nudefarve med beige undertoner.

Sensitivity indeholder photoinitiators der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. UV-lakken lægges på som en almindelig neglelak. men giver en hård og forstærket overflade som en gelélak. Sensitivity har desuden en stor og blød pensel der let fordeler lakken.

FOR EN LANGTIDSHOLDBAR FARVE

Vil du gerne have elegante og blanke nude negle er Sensitivity fra LAQ Shield perfekt til dig. Med den afdæmpede UV-lak får du på ingen tid lysebrune negleder holder i hele 14 dage uden at afskalle eller krakelere.

Afrens neglene med LAQ Shield Prepare Cleanser inden lakken påføres. Anvend først en UV-basecoat og lad lakken hærde under LED-lampen i 30 sekunder (36 watt) eller 60 sekunder (24 watt). Påfør derefter et lag Sensitivity fra LAQ Shield og lad lakken hærde under lampen i 30 sekunder (36 watt) eller i 60 sekunder (24 watt). For en kraftigere farve kan der påføres endnu et lag der ligeledes skal hærde i 30 eller 60 sekunder. Afslut med en gelé-topcoat der skal hærde i 2x60 sekunder (36 watt) eller 2x90 sekunder (24 watt) for at forsegle lakken. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på neglene at lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand LAQ Shield
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LAQ Shield Sensitivity 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.