Spar 30% på Ecooking t.o.m onsdag kl. 23.59 - >> Gå til udvalget <<

L.A.Q Shield Silky Nude 15 ml.

Om produktet

  • Langtidsholdbar UV-lak
  • Nude cremefarve
  • Afskaller ikke
  • Holder i to uger
  • Dækker effektivt
  • Klar og blank finish
  • Hærder under LED-lys
Spar 40%

Special Price 9540

Normalpris i "butikkerne" 15900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 4,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

NUDE CREMEFARVET UV-LAK

LAQ Shield Silky Nude er en gelé-neglelak, der holder i op til to uger. Lakken afskaller, krakelerer eller flosser ikke, men dækker effektivt samt giver modstandsdygtige negle med en klar og blank finish. Silky Nude er en nude-farve med en pudderfarvet undertone.

Silky Nude indeholder photoinitiators, der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. UV-lakken lægges på som en almindelig neglelak, men giver en hård og forstærket overflade som en gelélak. Silky Nude har desuden en stor og blød pensel, der let fordeler lakken.

FOR EN LANGTIDSHOLDBAR FARVE

Vil du gerne have elegante og blanke nude negle, er Silky Nude fra LAQ Shield perfekt til dig. Med den afdæmpede UV-lak får du på ingen tid lysebrune negle, der holder i hele 14 dage uden at afskalle eller krakelere.

Afrens neglene med LAQ Shield Prepare Cleanser, inden lakken påføres. Anvend først en UV-basecoat, og lad lakken hærde under LED-lampen i 30 sekunder (36 watt) eller 60 sekunder (24 watt). Påfør derefter et lag Silky Nude fra LAQ Shield, og lad lakken hærde under lampen i 30 sekunder (36 watt) eller i 60 sekunder (24 watt). For en kraftigere farve kan der påføres endnu et lag, der ligeledes skal hærde i 30 eller 60 sekunder. Afslut med en gelé-topcoat, der skal hærde i 2x60 sekunder (36 watt) eller 2x90 sekunder (24 watt) for at forsegle lakken. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på neglene, at lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand LAQ Shield
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L.A.Q Shield Silky Nude 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.