Lancôme Galatéis Douceur Make-Up Remover 400 ml.

Om produktet

  • Blid rensemælk
  • Fjerner makeup
  • Tilfører let næring
  • Silkeblød tekstur
  • Fri for parabener
  • Til alle hudtyper
26500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 13,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BLID RENSEMÆLK

Galatéis Douceur Make-Up Remover fra Lancôme er en blid rensemælk, der nænsomt fjerner makeup og urenheder fra hudens overflade i ét trin. Makeupfjerneren tilfører desuden let næring til huden, der efterlades med en både ren og velplejet finish.

Lancôme Galatéis Douceur Make-Up Remover har en let og silkeblød tekstur, der giver en ekstra behagelig fjernelse af ansigtsmakeup. Makeupfjerneren er desuden beriget med aktive ingredienser, der sikrer en skånsom, men effektiv, rensning. Galatéis Douceur Make-Up Remover er desuden fri for parabener.

FOR EN REN OG SILKEBLØD FINISH

Ønsker du at kunne fjerne ansigtsmakeup og urenheder fra hudens overflade i én bevægelse, er Galatéis Douceur Make-Up Remover fra Lancôme det ultimative musthave for dig. Den blide renselotion sørger for, at din hud efterlades med en ren, blød og velplejet finish.

Pump en passende mængde Lancôme Galatéis Douceur Make-Up Remover ud på en vatrondel. Før vatrondellen blidt over huden i ansigtet, indtil den er helt ren, og afslut med din foretrukne skintonic for at fuldende renseritualet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Lancôme
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lancôme Galatéis Douceur Make-Up Remover 400 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.