Le Mini Macaron Gel Polish Lilac Blossom 10 ml.

Om produktet

  • 3-i-1 gelé neglelak
  • Pastel-lilla farve
  • Farvetop-basecoat
  • 30 sekunder hærdetid
  • Glansfuld finish
  • Afskaller ikke
  • Holder i 7-10 dage
  • Holder i 7-10 dage

Få en mail når varen kommer på lager igen

13000
(Fra 11050 /stk)
Optjen 6,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

CREMET LILLA GELLACK

Gel Polish Lilac Blossom fra Le Mini Macaron er en gelé neglelakder gør det nemt at lave smukke negle med en glansfuld finish. Gellakken hærder på blot 30 sekunderog den skaber et holdbart resultatder ikke krakelerer eller afskaller. Lilac Blossom har en finlilla farve.

Le Mini Macaron Gel Polish Lilac Blossom er baseret på en 3-i-1 formelder kombinerer base coatfarve og top coat i én og samme lak. Den smukke gellack giver desuden en strålende og professionel finishder ikke afskaller i 7-10 dage. Gelé neglelakken er desuden fri for parabener.

SMUKKE NEGLE PÅ INGEN TID

Ønsker du flotte og farverige negleer Gel Polish Lilac Blossom fra Le Mini Macaron et absolut musthave for dig. Den smukke pastelfarvede gelé neglelak giver dig et perfekt salonresultat derhjemmeså du kan gå dagen i møde med smukke og glansfulde negle.

Forbered dine negle ved at file dem til i den ønskede form og skubbe neglebåndene tilbage. Påfør derefter et tyndt lag Le Mini Macaron Gel Polish Lilac Blossom på neglenog før den ind i din LED-lampe. Tænd for lampenog lad lakken hærde i 30 sekunder. Gentag proceduren med alle negleneog påfør derefter et tykt lag gellack mere for en jævn finish. Det er ikke nødvendigt at afrense neglen afslutningsvis. NB! Gellack kan ikke fjernes med almindelig neglelakfjernermen med Le Mini Macaron Remover Kit. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på negleneat lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Le Mini Macaron
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Le Mini Macaron Gel Polish Lilac Blossom 10 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.