Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Le Mini Macaron Gel Polish Sweet Olive 10 ml.

Om produktet

  • 3-i-1 gelé neglelak
  • Olivengrøn farve
  • Farve, top-, basecoat
  • 30 sekunder hærdetid
  • Glansfuld finish
  • Afskaller ikke
  • Holder i 7-10 dage
  • Fri for parabener
13000
(Fra 11050 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

OLIVENGRØN GELLACK

Gel Polish Sweet Olive fra Le Mini Macaron er en gelé neglelak, der gør det nemt at lave smukke negle med en glansfuld finish. Gellakken hærder på blot 30 sekunder, og den skaber et holdbart resultat, der ikke krakelerer eller afskaller. Sweet Olive er en smuk oliven/ armygrøn farve med et mørkegråt skær.

Le Mini Macaron Gel Polish Sweet Olive er baseret på en 3-i-1 formel, der kombinerer base coat, farve og top coat i én og samme lak. Den smukke gellack giver desuden en strålende og professionel finish, der ikke afskaller i 7-10 dage. Gele neglelakken er fri for parabener.

SMUKKE NEGLE PÅ INGEN TID

Ønsker du flotte og farverige negle, er Gel Polish Sweet Olive fra Le Mini Macaron et absolut musthave for dig. Den olivengrønne gelé neglelak giver dig et perfekt salonresultat derhjemme, så du kan gå dagen i møde med smukke og glansfulde negle.

Forbered dine negle ved at file dem til i den ønskede form og skubbe neglebåndene tilbage. Påfør derefter et tyndt lag Le Mini Macaron Gel Polish Sweet Olive på neglen, og før den ind i din LED-lampe. Tænd for lampen, og lad lakken hærde i 30 sekunder. Gentag proceduren med alle neglene, og påfør derefter et tykt lag gellack mere for en jævn finish. Det er ikke nødvendigt at afrense neglen afslutningsvis. NB! Gellack kan ikke fjernes med almindelig neglelakfjerner men med Le Mini Macaron Remover Kit. Vær ekstra forsigtig når lakken påføres på neglene, at lakken hverken rammer neglebånd eller huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Le Mini Macaron
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Le Mini Macaron Gel Polish Sweet Olive 10 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.